2777
2789
عنوان

تب دندان دراوردن

79 بازدید | 7 پست

بچم۸ماه و نیمه، دوروزه تب داره تبس رو ۳۸هست. 

سر و پیشونیش داغه.هیچ علائم دیگه ای نداره. 

همش نق میزنه و گریه میکنه بیخواب شده و اصلا نمیتونه غذا بخوره، مطمئنم سرمانخورده، ببرمش دکتر؟ 

لثش یه چک بکن... تب زیر 38 مال دندونه از 38 خیلی بالاتر رفت ویروسه... سر معدش به خاطر آب دندون اذیت می‌شه که نق مزنه آب ولرم بدون شیرینی بهش بده، اگر آب دهن میریزه هم واسه دندونه، لثه هاش را واسش بخارون ببین خوشش میاد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببریدش دکتر

برای این تب بهترین راه تمیز کردن محیط دهان هست

لثه ها و دندان کودک رو با مسواک انگشتی تمیز کنید

اگر تب دندان باشه قطع میشه

شربت دیفن هم رو لثه هاش بمالید درد کم شده

صدقه هم زیاد بدید

دوروزه بچه تب داره بیقراره  دیگه چی باید بشه که ببری دکتر؟!  ببر بزار چک کنه ببینه چی داره بچه رو میسوزونه 

اگه بفهمه مریض نیست آزمایش عفونت ادرار مینویسه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
لثش ک ورم کرده و نمیزاره دست بزنم دهنش، آب دهنش هم غلیظه.

آخی طفلک به خاطر دندونشه... خیلی اذیت میشن بچه ها... با مسواک انگشتی واسش بخارون

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹