2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم دکتر چرا خوب نیست؟    من از چندتا دکتر پرسیدم گفتن مشکلی نداره

شما به تحقیقاتتون ادامه بدید من پای حرفم هستم 🤚

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
شما به تحقیقاتتون ادامه بدید من پای حرفم هستم 🤚

این که اعتقاد دارین یه حرفیه این که یه سورس علمی پشت حرفتونه یه حرف دیکه

اگه علمیه حرفتون خیلی خوب میشه مقاله ایی چیزی که خوندینو معرفی کنین یا یه مختصر دلیل علمیشو توضیح بدین مایی که هردورو میدیم بدونیم داریم چیکار میکنیم

این که اعتقاد دارین یه حرفیه این که یه سورس علمی پشت حرفتونه یه حرف دیکه اگه علمیه حرفتون خیلی خوب ...

من کاری به علمی بودن چیزی ندارم نظریات خودمو میگم دکترادیکه خودشونم نمی‌دونن چی درسته چی غلط تا یکی دوسال پیش اصرار داشتن زنا زایمان طبیعی داشته باشن و باید تا دوسال به بچه شیر بدن اما الان خود دکترامیرن سزارین میکنن و اعتقاد دارن شیر مادر فقط تا یه سال برا بچه فایده داره چرا؟تو این دوسه سال اخیر چی تغییر کرده چرا بخاطر اینکه شیر خشک تو کارخونه ها نمونه تبلیغ میکنن که شیر خشک از شیر مادر آهنش بیشتره چرادیگه هر چی طبیعی باشه بی فایده شده شما خودتون به نوزاد بالای 4ماه شیر مادر و خشک بدین خود بچه هر دوشو نمیخوره چون مزه فرق می‌کنه و در نهایت یا شیر مادر میخوره یا خشک هر دو رو باهم نمیتونه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...