2777
2789
عنوان

❤️[تاپیـــک حاجـــتروایــی گــروهی]❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@leaeas     @sbmimi     @فنچa74    

سلام .عزیزم برای حاجت روایی دوستمون و خودت حمد و آیت الکرسی می خونم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
سلام عزیزدلم ممنونم ازت مهربونم

😘😘😘😘

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
@faaaatrr     @mlita91     @tayna22     @هستی2525   &nb ...

۱۰تاسوره حمدواسه حاجت روایی شون

ی ایه الکرسی هم خونده شد واسه قلب مهربون ت💕

من دوام آورده ام وبازهم دوام میاورم،، امانمیخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد" درخواست کسی پذیرفته نمی شودمتشکرازشعوربالاتون"

۱۰تاسوره حمدواسه حاجت روایی شون ی ایه الکرسی هم خونده شد واسه قلب مهربون ت💕

عزیز دلی❤️🌱😍 این روزا احساس میکنم بی حوصله اید چیری شده؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلی❤️🌱😍 این روزا احساس میکنم بی حوصله اید چیری شده؟

زنده باشی 💓

مشکلات زندگی ه دیگه😅

من دوام آورده ام وبازهم دوام میاورم،، امانمیخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد" درخواست کسی پذیرفته نمی شودمتشکرازشعوربالاتون"

الهی بگردم عزیزم 🥺🥺

سلامت باشی خوش قلب خداکمک ت کنه الهی** اگر دل ت خواست اگر قلب ت شکست واسه منه بی نوا هم دعامیکنی!! دعامیکنی اقام بتونه خط شو فعال کنه ب سلامتی هی سنگ میندازن جلومون خسته شدیم ولله،، بی خونه ای از ی طرف این م از طرف دیگه وام مون هم بمون بدن تا۱۴۰۳/۲/۲۰ ای خداااااااااااا

سلامت باشی خوش قلب خداکمک ت کنه الهی** اگر دل ت خواست اگر قلب ت شکست واسه منه بی نوا هم دعامیکنی!! د ...

عزیزدلم 🥺🥺🥺 من همیشه دعاگوتم ♥️ خیلی‌ برام باارزشی خواهر خوبم 🧡

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلم 🥺🥺🥺 من همیشه دعاگوتم ♥️ خیلی‌ برام باارزشی خواهر خوبم 🧡

خیلی خوبی ناز💕 دل م میخاد نباشم تواین دنیا خسته شدم خسته😭

2810