2777
2789
عنوان

پنجشنبه عروسی همسر سابقم هست ماهم دعوتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2724 بازدید | 83 پست
نه بهم علاقه نداشتیم

ازدواجتون اجباری بود ؟؟؟بدون علاقه چجوریه ازدواج کردین اخه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ازدواجتون اجباری بود ؟؟؟بدون علاقه چجوریه ازدواج کردین اخه

اجبار که نه ولی چون هردومون بچه بودیم قدرت نه گفتن رو نداشتیم البته اون بنده خدا مشکلی نداشت من خیلی اذیت میشدم

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه توجیهی داره برید تو مراسم همسر سابقتون؟ اصلا به حال همسر فعلیش فکر نمیکنید؟

فک کن عروسی کنی زن سابق شوهرت تو مراسم باشه

نمیگم چیز مهمیه ولی من شاید الان تو ۳۵ سالگی این مسئله واسم مهم نباشه

وقتی ۲۵ سالم بود خیلیم برام مهم بود شاید پس میفتادم یا خودخوری میکردم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ما هرچی میگیم میگی نهخب چی بگیم دیگه پاشو برودیگه اینم بهونه میخواد برای نرفتن؟هر ادم عاقلی باید بفه ...

عزیز این تاپیکو ۷ ماه پیش زدم دوباره بروز شده

عزیز این تاپیکو ۷ ماه پیش زدم دوباره بروز شده

عه جدی 😅😅حالا رفته بودی عروسی یا نه 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

چه توجیهی داره برید تو مراسم همسر سابقتون؟ اصلا به حال همسر فعلیش فکر نمیکنید؟فک کن عروسی کنی زن ساب ...

نمیدونم حالا اشتباه یا هرچی رفتم و کلی هم رقصیدم😂

صد در صد پسر عموی بوده ، اگر شوهر دوم داری که اصلا نرو  ، چون باعث اختلاف بیشتر میشه ، مجردی پنجاه پنجاه برو اگر حسود نیستی اگر حسودی که میری اونجا همش میگی برا من اینکار که نمی‌کرد ببین داره چکار می‌کنه حرص میخوری

نمیدونم حالا اشتباه یا هرچی رفتم و کلی هم رقصیدم😂

من تاریخ تاپیکو اصن ندیده بودم فک کردم مال امشبه

شما دیگه کی هستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

جاری منم قبلاً زن پسر عمویش بوده بعد 7سال جدا شدن 

اول این ازدواج مجدد  کرده بعدم پسر عموش الان اینقدر که با خانواده عموش رفت و آمد داره که نگو خیلی جالبه که شوهرش اصلا براش مهم نیست تازه نمیدونی سر همون ازدواج و طلاق اولش چندتا فامیل باهم دعواشون سد