2777
2789
عنوان

توروخدا اونایی که روانشناسی کودک بلدن بیان 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
اهان ازاین جهت تایم مشخص منظورتونه؟اره اینجوری که هست همیشه خودش مبگه بیا بریم اتاق بازی کنیم میریم ...

خیلی خوبه پس از این به بعد دو تا نیم ساعت بگذارین و بهش قبل رفتن به اتاق بگین که از الان تا نیم ساعت دیگه همه وقتم مال تو 

مامان مال تو هرکاری که دوس،داریم بکنیم

بعد از نیم ساعت ناهار بخوریم 

کم کم میتونین با همین روش قانون گذاری انجام بدین

مثلا ککدک دوس داره رو دیوار نقاشی بکشه بگین دیوار نمیشه اما بیا مداد شمعی بگیر برو تو دیوار حموم هرچی دوس داری نقاشی بکش چون بعدا میتونین پاکش کنین

قضاوت کار خداست
من روانشناس کودکم، اول از همه بگم تا میتونید مطالعه کنید تو این زمینه ، هر سنی از جهت روانی ویژگی خا ...

چه کتابی رو بخونم ؟اگه کتاب خوب سراغ دارید بفرمایید. ببیت مثلا دختر من همه چی رو میخواد امتحان کنه انجام بده خبلی وقتا باعث خرابکاری میشه ولی من چبزی نمیگم همش تشویق میکنم . ولی بعضی وقتا دیگه طاقت این همه خرابکاری رو ندارم . تازه یه اخلاق بدی اورده تا بهش اخطار میدم یا مانع اتجام کاری میشم که ممکنه توش اسیب ببینه منو میزنه داد میزن۵ و پرخاشگری میکنه درمقابل این رفتار باید چیکار ونم؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به عنوان مامان سه فرزند بهت میگم که دخترا فقط دوست داره باهاش وقت بگذرونیم بازی کنید نقاشی خمیر ...

اخه مثلا چقدر؟من همین امروز باهاش کلی خمیر بازی و اسباب بازی بازی کردم قانع نیست به این مقدار

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
برنامه های جوفراست روببین واقعا کمک میکنه من برای تنظیم ساعت خواب و کنترل لجبازی کودک خیلی ازش استفا ...

چی هست؟ازکجا دانلود کنم؟

2805
نمیدونم چرا حس کردم دلش میخاسته باهات بازی کنه حوصلش سررفته بوده کلافه بوده

بخدا قبلش کلی باهم خمیربازی و اسباب بازی کرده بودیم ولی چندروزی بود نهمون داشتیم پسرخاله همسن خودش پیشش بود شاید برای همین حوصلش سررفته بود

دقيقا من الان در اونوضعيت روحي بد هستم دخترم ٤/٥ ساله هست روح و روانم رو نابود كرده! مثلا الان ...

چقدرررر مادر شدن سخته قدیمیا چحوری انقدر بجه میاوردن؟

پس چه واکنشی نشون بدم وقتی داره میریزه میپاشه؟اخه نمیتونم بی توجهی نشون بدم  احه بجز این تنبیه ...

نمیدونم با شبیه سازی نشون بده ریخت و پاش بیش از حد(از حد یک کودک چون اینکه وسیله هارو بریزن طبیعیه)کار درستی نیست

شایدم چون نمیدونید به چی علاقه داره و خودشم نمیدونه که چی دوست داره اینجوری کم حوصله است!

بهش بازی فکری یا بازی که نیازمند صبره و یکجا نشستن یاد بدید و باهاش همراه باش تا بفهمی ب چی علاقه داره!

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

مااز دوستام یه بچه اذیت کن داشتن ک همیشه میگن بچه مون متفاوت اذیت کنه بیش فعاله نمیدونم، تو رفت آمدا دیده بودم رفتار پدرمادرشو ولی نظری نداشتم قضاوت نمیکردم، ولی تو مسافراتی که طولانی باهم بودیم دیدم که ازصب ک بلند میشن تاشب اشتباه پشت اشتباه . یک ذره رفتارشون درست و اصولی نبود. 

تعجب کردم باوجود اینستا و این همه سایت چطور بلد نیستن بابچه چکارکنن

میخوام بگم از صب که بیدارمیشیم باید اصولی بریم جلوکه کار به اونجا نرسه. نه که بچه بی اعصاب شده الان دنبال عکس العمل باشیم.

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
چقدرررر مادر شدن سخته قدیمیا چحوری انقدر بجه میاوردن؟

ديگه اونا هم ٥-٦ تا قدو نيم قد مياوردن و فقط در حال كار كردن و كلفتي برادبچه ها بودند! ما يكي و دوتا بيشتر نمياريم و وقت ازاد زياد داريم و زوم كرديم رو بچه ها!! 

خیلی خوبه پس از این به بعد دو تا نیم ساعت بگذارین و بهش قبل رفتن به اتاق بگین که از الان تا نیم ساعت ...

ببخشید ولی اینا فقط به درد کتابای روانشناسی میخوره

بچه مگه نیم ساعت حالیش میشه همش میگه بازم ادامه بدیم

ببخشید ولی اینا فقط به درد کتابای روانشناسی میخوره بچه مگه نیم ساعت حالیش میشه همش میگه بازم ادامه ...

ولی من درست مشابه همین شیوه که خانم توضیح دادن ، عمل میکردم.

خیلی همه جا اینستا اینور اونور توضیح دادن، هرکدوم درست بودو من واقعا پیاده میکردم، تربیت پسرم خیلی خوب پیشرفت.

ولی دیدم اکثر مامانا میخونن و عمل نمیکنن فک میکنن شعاره یا باورندارن عملیه و نتیجه داره. واینکه عمل کردنش واقعا سخته عین رژیم لاغری تو بعضی شرایط خیلی اراده میخاد از اصول خارج نشی

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید.