2777
2789

اره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خیر اصلا.درد گونه سردرد درد چشمها این علایمش هست.اندوسکوپی سینوزیت در موارد حادتر

دخترم ۱۰ ماهش دکتر گلوشون دید و صدای سینش گوش داد تبم داره گفت سینوزیت هاش عفونت کرده

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
خیر اصلا.درد گونه سردرد درد چشمها این علایمش هست.اندوسکوپی سینوزیت در موارد حادتر

دور چشمانم حالت کبودی شده از وقتی تب کرده

با علایم بیمار میشه تشخیص داد  اگر تب و علایم عفونت رو داشت اما ریه و گاو التهاب نداشت تشخیص ق ...

دخترم ۱۰ ماهش دکتر گلوش دید فقط پریشب تب کرد دیروز عصر بردمش دکتر گلوشون دید و صدای سینه گوش داد گفت سینوزیت انتی بیوتیک داد دخترم از ۳ روز قبل عید روزی یکی دو  بار دمای بدنش بالا می‌رفت حتی تا ۳۹ بعد نیم ساعت خود به خود پایین می اومد بعد بردمش دکتر گفت ازمایش ادرار بده چون همه معاینات نرمال بود ازمایش ادرار دادیم همه چی خوب بود فقط وای بی سی ۲۲ تا بود باکتریم رشد نکرده بود ...دکتر بهش سفکسیم داد چند روز خوب بود باز تب کرد با سرفه و این موارد بردم دکتر گفت ویروس اسپری بینی و اینا داد گفت ۴۸ ساعت دیگه بیارش که بردم گفت گوشش عفونت کرده سفکسیم داد دیگه از ۲۵ فروردین اوکی شد تا پریشب باز تب کرد البته یکی دوساعت جایی بودیم یه فرد بیمار بود نمیدونستیم دیروز عصر بردمش دکتر گفت سینوزیت از صبح دارم انتی بیوتیک میدم هنوز تبش قطع نشده دما سنج جیوه ای زیر بغل ۳۷و ۷ یا ۳۷و ۸ نشون میده هیچ علائمی نداره فقط کمی چشماش اشکی و دور چشماش کمی انگار کبود