2777
2789
من خودم که زیر خط فق*رم😂❤️‍🩹 دیگه از بی پولی خسته شدم 

😅😅👌

چی بگم والا . وضعیت خیلی بده 

ما دیگه با بی پولی رفیق شدیم 😂 

عیبیییییی

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حمله نمیکنید  من هستم

چطوری بچه پولدار 🥲🥲

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

اونایی که پول دارن و احساس خوشبختی نمیکنن مشکل دارن عزیزم مشکلللللللل

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

من یه رفیق دارم موقع گواهینامه گرفتن باهاش اشنا شدم

یک سال از خودمم کوچیکتره(۲۰ سالشه)

خونشون بالاشهره

ماشینشون BMW ماشین خودشن ۲۰۶😐

هیچوقتم ندیدم لباس تکراری بپوشه

بادوستاشم میره مسافرت

خیلیا هم روش کراش میزنن😐جدیدنم رل زده رلش خیلی نازه

هعییی😕

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !

من پدرم خیلی پولداره تعریف نمیکنم کور نیستم واقعیته شاید اسمشو اینجا بگم بشناسین در این حد معروفه و پولداره 

و همش بخاطر پول بابام خاستگار زیاد میاد

ولی نه زندگیمون افتضاحه جز خواهرم ک با پولا عشق میکنه 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
نه حمله چرا 😂 خوش بحال شما بچه پولدارا

اخه بعضیا میگن پز هست یا دروغ 😅

قربونت 

امیدوارم خدا به شمام اونقد بده که یه روز تاپیک بزنی پولدار شدم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
پول خوشبختی نمیاره.. بعضی موقع آدم حاضره نون خشک بخوره و توو ی خونه کوچیک زندگی کنه ولی یکمی آرامش ...

خوب من الان خودم بی پولم ولی بخدا اصلا آرامش ندارم هیج کلی هم مشکل دارم نون خشک هم میخورم ولی آرامش نیست😂

2810