2777
2789

مثلا 

چیا داشته باشیم و چقدر داشته باشیم پولدار حساب میشم از نظر شما ؟

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال داشتم  چرا ادبیاتت خوبه؟  رشته ات هست؟

سلام سلام

ادبیاتم خوبه واقعا؟

نمیدونم 

شاید چون سنم بیشتره و یه ذره بیشتر از بقیه کتاب میخونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره مثل وقتی که دندونات شدیدا درد میکنه  بیپوله میره میکشه  و پولداره عصب کشی میکنه، لمینت میکنه و کمتر زجر میکشه ولی بازم همه چی دست خداست ممکنه به یه فقیر شرایطی بده که زیاد نیاز به پول نباشه

سلام سلام ادبیاتم خوبه واقعا؟ نمیدونم  شاید چون سنم بیشتره و یه ذره بیشتر از بقیه کتاب میخون ...

به سن ربطی نداره

درضمن نمیدونم کی گفته شما سنتون بیشتره اما نیست

بلکه شما خانم با تجربه اید 

قلم نوشتن به درک نیاز داره به درک کلمات

شما بلدید

کاربری واگذار شد
به سن ربطی نداره درضمن نمیدونم کی گفته شما سنتون بیشتره اما نیست بلکه شما خانم با تجربه اید  ...

ممنون از لطفتون 

ولی سنم بیشتره ها

توی سایتی که غالبا زیر ۲۵ هستن من ۴۳ هستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنون از لطفتون  ولی سنم بیشتره ها توی سایتی که غالبا زیر ۲۵ هستن من ۴۳ هستم

از قدیم گفتن سن یک عدده 

روحتون 25 ساله هاست باور کن 

هم پروفایلتون هم شیکه ! 

تو الگوی منی 

تو نشان دادی که زن خوب بودن نشان دهنده این نیست که حتما مادر خوبی میشیم 

نشون دادی که بر ای ازدواج محدودیت سنی نیست 

نشون دادی که ما بدون مردا خوبیم 

نشون دادی که سرمایه گذاری برای روح الویته 

تو اینارو بهم نشون دادی ! 

نشون دادی که برای خودمون همیشه هدیه بدیم 

همه اینارو تو نشون دادی 

از اینکه هستی ممنونم

کاربری واگذار شد
از قدیم گفتن سن یک عدده  روحتون 25 ساله هاست باور کن  هم پروفایلتون هم شیکه !  تو ...

اشکم دراومد دختر 

الهی شاد و نام آور و بسیار خوشبخت باشی

پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره مثل وقتی که دندونات شدیدا درد میکنه  بیپوله میره می ...

چی بگم مریضا هم ب پول نیاز دارن که خوب بشن ولی پولدارا مریض ک میشن زود خودشونو درمان میکنن ولی بی پولا زجر میکشن با مریضی

مثلا  چیا داشته باشیم و چقدر داشته باشیم پولدار حساب میشم از نظر شما ؟

همین ک بتونید خواسته هاتونو برآورده کنید نترسید از اینکه پولتون تموم بشه خیلی بی پولا فقط نیاز دارن که بتونن پول داروهاشونو پیدا کنن کلی خوشحال میشن 

ببین دیدی هرچی داری به چشم نمیاد چشمت به نداشته هفته اینجوریه خیلی هم احساس خوشبختی سر همین پوله ند ...

نه منکه در حد نیاز خودم فکر میکنم که کمی پول داشته باشم تا بتونم سلامتیمو ب دست بیارم نه اینکه بشینم بگم ۵ میلیارد میخوام یا ویلا 😂فقط در حد نیازم ک مشکلمو حل کنم همین

پدر و مادرم وضع مالی شون خیلی خوبه درامدشون ۸۰۰ ۹۰۰ میلیونه در ماه ولی اصلا نه رابطه خوبی باهاشون دا ...

عه چرا مجردی تنهایی زندگی میکنی یکی پول نداره بدبخته یکی پول زیادی هم داره ولی بازم حس خوشبختی نمی کنه😥مشکل از چیه 

2810