2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم بیشتر از با سلام خرید میکنم اون چیزی که میخوام رو سرچ میکنم و میرم قسمت محدوده قیمت و اون قیمتی که مد نظرم هست رو میزنم بعد لباسای اون قیمتی رو میاره و انتخاب می‌کنم.به خیلیام معرفی کردم که اینطوری بخرن و بیشتری شون راضی بودن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من خودم بیشتر از با سلام خرید میکنم اون چیزی که میخوام رو سرچ میکنم و میرم قسمت محدوده قیمت و اون قی ...

باسلام بديش اینه که از چند فروشگاه خرید بزنی باید چندتا هزینه حمل و نقل بزنی، اگر یک فروشگاه خرید کنی تنوع کم هست

تو باسلام رو رفتم، تنوع کمه و قیمت هم با مغازه دار زیاد تفاوتی نداره

شما درست نگشتی مثلا من چند وقت پیش سه تا ست لباس زیر گرفتم با یه تکی و دوتا جوراب شد۴۰۰تومن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
باسلام بديش اینه که از چند فروشگاه خرید بزنی باید چندتا هزینه حمل و نقل بزنی، اگر یک فروشگاه خرید کن ...

آره این مشکلم هست ولی من همیشه میچرخم تا همه رو یجا پیدا کنم و باهم بخرم وقت میبره ولی می ارزه

باسلام بديش اینه که از چند فروشگاه خرید بزنی باید چندتا هزینه حمل و نقل بزنی، اگر یک فروشگاه خرید کن ...

شوهر من روی جنس لباس حساسه، میگه فقط موادش کم باشه یا پنبه خالص صد در صد باشه

شما درست نگشتی مثلا من چند وقت پیش سه تا ست لباس زیر گرفتم با یه تکی و دوتا جوراب شد۴۰۰تومن

من از سایت  www.eccokala.com خرید میکنم که هم قیمتهاش نسبت به جاهای دیگه ارزونه هم با کیفیته هم تنوع داره. همه لباسهاش ۱۰۰ درصد نخ پنبه است .من چند بار سفارش دادم به دستمم رسیده