2777
2789
عنوان

کنکور

116 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من برا تابستون که سال بعدش می رم دوازدهم می خواستم برا کنکور بخونم(تجربیم؟ برا کتابای می خوان فیلم آموزشی بگیرم برا هر کدومشون به نظرتون کدوم استادا رو بگیرم که بتونم جمعشون کنم و واقعا بتونم درصدای خوبی بزنم

خودم چند مورد در نظ ام ولی خوب نمی دونم خوبن یا نه 

فیزیک قلعه شاخانی .شیمی اسکندری (ایشون از نظر خودم عالین ) زیست محمد شاکری و ریاضی که اصلا نمی دونم کی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه تو سه ماه جمع کرد من واقعا خیلی سر در گمی هیچی نخوندم برا کنکور واقعا نمی دونم چی کار کنم🥲&nbs ...

اره بابآا هرپایه 45 روز وقت میخواد هر دو پایه خیلیی راحت جمیشه از 1 تیر شروع کن ولی هیجانی نباش با ساعت مطالعه کم قدمای کوچیک کوچیک بردار

اره بابآا هرپایه 45 روز وقت میخواد هر دو پایه خیلیی راحت جمیشه از 1 تیر شروع کن ولی هیجانی نباش با س ...

۴۵ روز خیلی کمه زیست خودش بخوای تنهایی تست بزنی میشه ۳ ماه

چون من خودم یه مدت شورع گردم تست زدن ۱ماه یه فصلو فقط زدم😐🥲 راستی یه سوال دیگه بخوای فیلمم ببینی دیگه نستا رو راحت میشه زد ؟ چون من اینجوری خودم مثلا تست زیست ۱۱ تا رو تو ۱ساعت و ۴۵ دقیقا می زدم🫣 خیلی کند می زدم چون درکشون نمی کردم

۴۵ روز خیلی کمه زیست خودش بخوای تنهایی تست بزنی میشه ۳ ماه چون من خودم یه مدت شورع گردم تست زدن ۱ما ...

😐😐😐با این وضعت حتما مشاوره بگیر

1 ماه 1 فصل خیلی فاجعس

هرفصل به طور میانگین 5 روز زمان میخواد

حالا تولید مثل مثلا 10 روز

ولی بقیه 5روز کافیه

😐😐😐با این وضعت حتما مشاوره بگیر 1 ماه 1 فصل خیلی فاجعس هرفصل به طور میانگین 5 روز زمان میخواد ...

مشاوره میگیرن ولی شما واقعا هر فصلی رو تو ۵ روز تموم کردین؟ خیاب عالیه بدون اینکه فیلم ببینین یا خودتون کلا کتاب تست می زدین؟

مشاوره میگیرن ولی شما واقعا هر فصلی رو تو ۵ روز تموم کردین؟ خیاب عالیه بدون اینکه فیلم ببینین یا خود ...

بابا هر گفتار یه روز وقت میخواد دو روزم مرور میشه 5 روز

اره تست بعضی فصول کلاسم دیدم

مشاوره میگیرن ولی شما واقعا هر فصلی رو تو ۵ روز تموم کردین؟ خیاب عالیه بدون اینکه فیلم ببینین یا خود ...

از فیلمایی که استفاده کردین و خیل راضی بودین کدومشون بود؟

2810