2777
2789
عنوان

بچم سرفه خلطی داره چکار کنم

74 بازدید | 7 پست

بچم الان یک ماهه سرفه خشک داره. دکتر هم بردم میگه الرژیه. الان بعد از یک ماه سرفه هاش خلطی شده. خلط بالا میاره. دیگه نمیدونم چکار گنم. درمان گیاهی میشناسید؟

خدایا کمک کن توی سال ۱۴۰۲ دوباره مادر بشم.تنها پناهم تویی. به من و همه منتظرا کمک کن.

اکثرا  این خلط ها برای قطره هایی که میخوره به وجود میاد. من دخترمو بردم متخصص گفت رفلاکس داره. ولی وقتی خودم قطره بهش نمیدادم خلط نداشت .اما از وقتیکه قطره ها رو شروع کردم دوباره خلط داره

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثرا  این خلط ها برای قطره هایی که میخوره به وجود میاد. من دخترمو بردم متخصص گفت رفلاکس ...

اخه پنج سالشه. فکر نمیکنم رفلاکس داشته باشه.امروز اولین بار بود خلط بالا می اورد.

خدایا کمک کن توی سال ۱۴۰۲ دوباره مادر بشم.تنها پناهم تویی. به من و همه منتظرا کمک کن.
اخه پنج سالشه. فکر نمیکنم رفلاکس داشته باشه.امروز اولین بار بود خلط بالا می اورد.

رفلاکس ربطی به سن نداره .دختر خواهرم ۱۰سالشه داره. ولی من میگم از رفلاکس نیست از قطره هاست. یا شربتی بهش دادی که خلط آور بوده.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

عیب نداره،خلطا بیاد بیرون بهتر میشه..چهار تخم خوبه..پسرمن سال پیش یه مدته طولانی سرفه میکرد،من دیگه اهمیت نمیدادم،شوهرم گفت ببریم دکتر حلق ببینیم لوزه دارن یانه..اون دکتر معاینه کرد گفت گلوش خلط داره،چندتا شربت داد،خیلی خوب بود،یادمه سرفه ش بعداز مدتها قطع شد

سلام عزیزم خوبی بچتون ب سلامتی ب دنیا اومد منم دقیق مثل شمام همه تاپیکاتون ک خوندم ۶ هفتمه فقط ساک و کیسه زده تو ۵ هفته دیدع شد میتزسم بارداری پوچ باشه علائمم هم مثل تکرار ادرار و درد سینه از بین رفته و لک بینی هم داشتم و سن سونومم با سن پری ک حساب کردم ۲ روز فرق داش میشع راهنماییم کنی