2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکسترنم 😭 عنترن هم ن 😫 اینترن درسته 

چقدر کممم فارغ التحصیل بشی چقدر میشه؟ ب دانشجو معلما الان هیچی ندن 4.5 تومنو میدن

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
طلاهاتو میذاری بانک تا سقف پنجاه بهت وام میدن هر گرم چارصد هزارتومن

چقد کم😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
همینو بگو بعد فارغ التحصیلی ۱۰ تومن

معلما هم بعد فارغ التحصیلی میشن 10 تومن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ای بابا چرا اینجوریه پزشکی

با شیفت و کارای سخت و هرروز هفته

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
معلما هم بعد فارغ التحصیلی میشن 10 تومن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ای بابا چرا اینجوریه پزشکی با شیفت و کارای سخ ...

بابا چرت و پرت میگه این اصن پزشکی نمیخونه

پزشکا چهل تومن فقط حقوق طرحشونه حالا کارانه و ضریب و اضافع کارم دارن

پلی کیستیک تخمدان

من کیست تخمدان داشتم با ورزش و تغذیه دذست و دوماه قرص دفع شد ولی ورزشو نرم فست فود بخورم برمیگرده

بابا چرت و پرت میگه این اصن پزشکی نمیخونه پزشکا چهل تومن فقط حقوق طرحشونه حالا کارانه و ضریب و اضاف ...

چهل تومن حقوق طرح؟ 😐😂😂😂😂 باشه

اگر دیدیش سلام منم بهش برسون

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
بابا چرت و پرت میگه این اصن پزشکی نمیخونه پزشکا چهل تومن فقط حقوق طرحشونه حالا کارانه و ضریب و اضاف ...

حقوق اینترنا و اکسترنا میدونم کمه

تازه به دانشگاه ازادیا نمیدن همونو

معلما هم بعد فارغ التحصیلی میشن 10 تومن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ای بابا چرا اینجوریه پزشکی با شیفت و کارای سخ ...

اره طرح همون ۱۰ تومنه 

رزیدنتی هم ۸ تومن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اره طرح همون ۱۰ تومنه  رزیدنتی هم ۸ تومن

خدتیی ظلمه رزیدنت چرا 8🤐🤐