2777
2789
عنوان

از ما گفتن بود😁🤣🤣

192 بازدید | 20 پست

رابطتون محکم نشده

دوستای خوشگل‌تر از خودتونو نبرین سر قرار

از من گفتن بود

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست زشت و حتی خر ماده هم نبرین پسرا هول تر از این حرفان چشمشون همه رو میخواد جز اونی که بدست اوردن ختم کلام✋🏻

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 
2805
دوست زشت و حتی خر ماده هم نبرین پسرا هول تر از این حرفان چشمشون همه رو میخواد جز اونی که بدست اوردن ...

همه ک مثل هم نیستن....

همه ک مثل هم نیستن....

از تاپیک خودت اتفاقا مشخصه مث همینایی😂🥲

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

۱۰ سال پیش  همین اتفاق برا دختر خاله ی دوستم افتاد. دختر خالش و دوستش رفته بودن قرار بعد پسرِ که اومده بود تا اینو دیده و خوشش اومده ، بعد قایمکی با این یکی ارتباط گرفته بوو رل زده بودن، بعدشم ازدواج کردن. 

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

اصلا دوست تون نبرین ، اصلا، اصلا  اصلا تو رابطه تون ‌نفر سوم وارد نکنید ، رابطه هرچی مخفی تر پ ...

باهاتون موافقم 🌿

آها اوکی ولی کلا با جنس خراب پسرا نباید قرار گذاشت وقتی ساق پای طرفو میبینن معلومه که فقط دنبال اونی هستن که خوشگل تره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
2810