2777
2789

من امسال کنکور دارم اتفاقا خیلیم میخونم و تلاش میکنم ولی اینطوری نیستم همه جا پر کنم اره درس میخونم مشاور دارم فلانم بعد از چندماه اومدم خونه مادر بزرگم دراومدن بم میگن توعم مث فلانی نصیحت گوش نمیکنی درس نمیخونی و فلان اوندفعم باز همین جلو جمع گف ممد شد دندون پزشک دندونای منو درس کنه(پسر عمو و همسن منه)مامانشم خر ذوق شد بعد رو کرد ب من با یه حالتی گف رهاهم ماما شه😐😑

منم‌الان ک بم‌گف ت نصیحت گوش نمیدی مث فلانی گفتم بچه های خودتم میبینم عزیزم

دلم خنک شد جواب دادم خوب گفتم یا کم گفتم؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تر از اینه که بهت انگ خرخون بزنن  بعد اگه رتبه خوبی نیاری میگن فلانی رو میشناسی مشاور داشت همش ...

اره‌بخاطر همین چیزی‌نمیگم ولی با حرفاشون عصبیم میکنن

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اقا من اومدم بفرستم نوشته بود تعطیل شده رفتم تو یک تاپیک دیگت فرستادم باز اومدم دیدم تعطیل نیست که&n ...

ننن دیدم کسی نمیااد پاک کردم دوباره زدم😂😂

یاد بگیر حرف دیگران را بخودت نگیر دلخورم نشیی یه لبخند بزن بگو خوب میفهمی وسسلام اما تلاش خودت را بکن تا اونیکه دلت میخواد برسی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اره‌بخاطر همین چیزی‌نمیگم ولی با حرفاشون عصبیم میکنن

من امسال انتخاب رشته دارم 

بعد تازه تو دلمم می خندیدم و اسکلم می کردم  نثلا به دختر دایی حسودم می گفتم می خوام برم هنرستان ذوق میکر بیچاره😂😂

تا وقتی که مشاورم اونجا بهم زنگ زد و همه بر ملا شد   بعد نگو فهمیدم چیا پشت سرم گفته

یاد بگیر حرف دیگران را بخودت نگیر دلخورم نشیی یه لبخند بزن بگو خوب میفهمی وسسلام اما تلاش خودت را بک ...

تلاشمو میکنم نشونشونم میدم....

من امسال انتخاب رشته دارم  بعد تازه تو دلمم می خندیدم و اسکلم می کردم  نثلا به دختر دایی ...

هعی

بیچاره شدم دیگه  الان فک می کنن خرخون خدام و اگه تیزهوشان یا نمونه قبول نشم  هر چی در ت ...

عزیزم ایشالا موفق بشی

واسه قبول شدن نمونه دولتی کتاب ۳۱ استان بگیر بدردت میخوره

تلاشمو میکنم نشونشونم میدم....

😂

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
2810