2777
2789
عنوان

آیودی گذاشتم خیلی نگرانم بیاین لطفا خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 113 پست
درد نداشتی موقع گذاشتن؟

چرا درد داشت ولی در حد یکی دو دقیقه که جاش داره محکم میشه 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا بیخیالن،،ببین خودت شرایطش داری یانه،،واقعا صبر و حوصله میخواد

نه بابا همین دوتارو به ثمر برسونم هنر کردم،هم دختر دارم هم پسر،گرچه خودمم گاهی اوقات هوس میکنم اما میگم نه،جدای ازخرجشون تربیتشون سخته

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
من دکتر گفته دستگاه میرنا برات میزارم قیمتش هم از 3ملیون شروع میشه

چه گرون 🤕

ولی اگر بتونی باهاش سازگار بشی واقعا یک عمر راحتی 

حتما متخصص برو 

ماما و اینا درست کار انجام نمیدن 

اکثر کسایی که خطا داده پیش همینا رفتن و

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
نه بابا همین دوتارو به ثمر برسونم هنر کردم،هم دختر دارم هم پسر،گرچه خودمم گاهی اوقات هوس میکنم اما م ...

من دوتا پسر دارم پسر کوچیکم 10سالشع،،گاهی میزنه به سرم بچه سوم بیارم ولی هر چی فکر میکنم حاملگی و سزارین سخته،،شرایط جامعه هم جوریه آدم میترسه

من شوهرم حاضره وازکتومی کنه ولی ممنوعه متاسفانه،،واینکه من بخاطر خونریزی زیاد پریود مجبورم دستگاه بز ...

من شنیدم دستگاه برای کسایی ک خونریزی زیاد دارن مناسب نیست، چون خودش باعث زیاد شدن خونریزی میشه

2810