چند تا ازین مدیوم ها هم تو سایت با احساسم بازی کردن
الکی گفتن پسری میاد تو زندگیت که همونیه که میخوای و الان اون آدم رفته یه دختر خیلی لِوِل پایین ترُ گرفته و منم که سالهاس افسردگی دارم. دیشب انقدر گریه کردم چشمام ورم کرده. ما هایی که افسردگی داریم نباید انقدر فشار و ضربه روحی تحمل کنیم. احساس میکنم روزای آخر زندگیمه. چون دیگه تحمل این همه بدبیاری رو ندارم. خدا لعنت کنه همه کسایی که با دروغاشون با احساسم بازی کردن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حقته با روح و روانت بازی بشه، کلا هر بلایی سرت بیاد حقته، تا تو باشی الکی حرف بقیه رو باور نکنی
به نظرم خودتو بکش، به هیچ وجه منصرف نشو
خواهش میکنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیهش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم میبرمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون میکنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟
خواهش میکنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیهش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم میبرمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون میکنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟
ابجی جون بدون تنها نیستی همه ما زنها قربانی هستیم قربانی هوسبازی مردهای لجن و دروغگو،قربانی خانواده مزخرف ،قربانی شرایط ناخواسته ای که بهمون تحمیل میشه...منم بارها با احساسم بازی شد بارها فریب خوردم اخرین بارم همسرم فریبم داد و نقش یه مرد پاک و وفاداروسالم اهل زندگی رو بازی کردو تو زندگی شناختمش که یه هرزه معتاده...اما هرگز به خودکشی فکر نمیکنم،چرا؟چون باخودکشی اون دنیامم خراب میشه ..اگه با خودکشی وضعیتم بهتر میشد به آرامش میرسیدم اینکارو میکردم اما با خودکشی نه تنها به آرامش و راحتی نمیرسی بلکه تا ابد توجهنم میسوزی چون قتل کردی..وقاتل خودت به حساب میای..پس این افکارو بریز دور وسعی کن صبور باشی وتلاش کن حداقل کاری پیدا کنی درآمد خوبی داشته باشی مستقل زندگی کنی و از خوشیهای دیگه زندگی لذت ببری مثلا یه خونه نقلی با وسایلای قشنگ و آرامش بخش یا اگه علاقه داری یه حیوون خونگی داشته باشی یه کتابخونه کوچیک برا خودت درست کنی هر وقت از سرکار اومدی خونه یه دوش گرم بگیری و یه قهوه برای خودت درست کنی و یه موسیقی آرامبخش بزاری و بشینی یه کتاب موردعلاقه یا رمان یا کتابای روانشناسی خوب بخونی برای تقویت روحیه و حال خوبت وهمین طور که کتاب میخونی یهو خوابت ببره و چه آرامشی داره....
ببین یه لحظه با این حرفام خواستم ببرمت به یه دنیای دیگه که بدونی تنهایی ام میشه خوشبخت و شاد بود ..این مردای هوسباز وخودخواه وزورگو نباشن تازه خیلیم راحتی..منکه میخوام جدا شم البته تا چند ماه دیگه که یه کمی پول پس انداز کنم وبعد برای همیشه میرم
خود مامانت هم نمیدونه بابات کدوم از مرداییه که باهاشون خوابیده
درسته افسردگی دارم ولی واقعا اون پسر رو میخواستم من حالم خیییلی بدتر ازین حرفاس که حتی با داروی دو ...
ببین خانم گل من خودم هم مدتی درگیر افسردگی بودم میدونم داری چی میگی ولی خب شما که پزشک نیستی، گاهی اوقات آدمها با هم آشنا میشن بعد میبینن که به هم نمی خورند و از هم جدا میشن و یه مدت سوگواری اون از دست دادن فرد هست و طبیعیه و هر انسانی تجربش میکنه ولی خب این وجود افسردگی هست که کارو خراب میکنه و آدم فکر میکنه دیگه دنیا به آخر رسیده.
اگر اهل پادکست هستی یه پادکستی معرفی کنم برو گوش بده تا حالت بهتر شه.
من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣