2777
2789
عنوان

دو قلو باردار شدن اختیاریه؟میشه؟با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عذرخواهی میکنم شما درطول بارداریتون رابطه هم داشتین؟ سرکلاژ یا پساری گذاشتین؟

نه از اول تا آخر اصلا رابطه نداشتم ای وی اف کرده بودم ـ بنظرم رابطه نداشته باش خطر داره همینحوریشم جاشون تنگه فشار میاد ـ سرکلاڗ نداشتم کلا تو استراحت بودم سه ماه اول آمپول پروژسترون زدم بعدشم شیاف

نه از اول تا آخر اصلا رابطه نداشتم ای وی اف کرده بودم ـ بنظرم رابطه نداشته باش خطر داره همینحوریشم ج ...

انقدممم هورمونام ریخته بهم بدتراذیت میشم 😔 قبل بارداری اینجوری نبودم ....چون میدونم برام بده بدتر دلم میخواد 😐 

منم شبی یه شیاف استفاده میکنم دوبارم پرولوتون ۲۵۰ زدم هفته ای یدونه 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
انقدممم هورمونام ریخته بهم بدتراذیت میشم 😔 قبل بارداری اینجوری نبودم ....چون میدونم برام بده بدتر د ...

منم دلم میخاس ولی چکنم خیلی خسته شده بودم از،راه دکترا آمپولا الانم ک الانه جای آمپولام درد میکنه ـ بیشتر تو خواب ... میشدم میترسیدم ب دکتر گفتم گف عیبی نداره ـ توکل بخدا انشااله بارتو سالم سلامت زمین میزاری ـ چکنیم خواهر ـ ولی شوهرتو از ی راه دیگه بهش برس

منم دلم میخاس ولی چکنم خیلی خسته شده بودم از،راه دکترا آمپولا الانم ک الانه جای آمپولام درد میکنه ـ ...

خودشوهرم از من بیشتر میترسه 😐🤕 ....از خیلیاام پرسیدم ک دوقلوبارداربودن بعضیاداشتن بعضیا نداشتن ....ولی بازم شانسه اگه خدانخواد اتفاقی نمیوفته ....من بعداز ...اگه دلدرد بگیرم همش میگم خدایا غلط کردم دیگه نمیکنم فقط خوب شم ...خوب میشم باز روز نو روزی ازنو 😁 ....اصلااا قبل بارداری اینجوری نبودم خودمم کلافه شدم 🥲 

دوقلوهای شما چیه جنسیتشون؟ اسمشون؟ همسانن؟

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
خودشوهرم از من بیشتر میترسه 😐🤕 ....از خیلیاام پرسیدم ک دوقلوبارداربودن بعضیاداشتن بعضیا نداشتن ... ...

شوهرم من ک اصلا  قبلشم ی بچم کورتاژ کرده بودم حساستر بود ـ ولی نظر منو بخای نکن واقعا اینهمه زحمت کشیدی بارداری دوقلو سخته من ۱۱۷کیلو شدم دور شکمم یکو نیم متر شده بود   ـ بچهام دخترو پسر  ـ ببخشید اسمشونو نگم ـ فک کنم ناهمسان کیسهاشون جدا بود ـ اگ کیسه شمایدونس ک اصلا رابطه نداشته باش

شوهرم من ک اصلا  قبلشم ی بچم کورتاژ کرده بودم حساستر بود ـ ولی نظر منو بخای نکن واقعا اینهمه زح ...

من فعلا شیش ماهمه ۲۴ هفتم هشتادوشیش کیلوشدم 🤕 ...خداحفظشون کنه 

برای من گفته پسره و کیسه هاشون جداس ...ناهمسانن 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
من فعلا شیش ماهمه ۲۴ هفتم هشتادوشیش کیلوشدم 🤕 ...خداحفظشون کنه  برای من گفته پسره و کیسه هاشو ...

خداحفظشون کنه تند تند اسفند دود کن تونستی هروز صدقه بده حتی کمم شد بده ـ از بیرون همه میگن وای دوقلو چ خوبه خوشبحالت ولی واقعا دهن اسفالته چ تو شکم چ بیرون بخدا سرم داره میترکه سه سالشونه ـ شمام ویتامین آهن دوتا دوتا میخوری؟دکتر من میگفت باید دوتا مصرف کتی بچها دوتان