2777
2789
عنوان

چطوری دوستمو بپیچونم کمممک

104 بازدید | 10 پست

اصلا دیگه راه هامون نمیخوره بهم ، اون دوس پسر داره ، با دوس پسراش تا مرحله زیادی پیش میره ، واسه روابطش حد و مرزی قائل نیست و خیلیی بددهنه 

اصلا کنارش راه میرم انقدر بلند فحش میده و مسخره بازی بدم میاد

دوسش دارم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم 

هرچی بی محلی میکنم ، زنگاشو ج نمیدم و ... بازم زنگ و پیام میده 

چیکار کنم ، کارم درسته ؟ 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه همچین دوستی دارم و گذاشتمش کنار 

پیام داده ،زنگ زده هیچ کدومو جواب ندادم 

به مامانم زنگ زده مامانم الکی گفت حال و روحیه ام خوب نیست سمت گوشی نمیام 

بازم پیام و زنگ بزنه برنمیدارم کم کم خودش میره 

برام شخصیت منفی و بدی داشت دوستم 

ولی بلاکش نمیکنم چون بلاک کردن بنظرم جالب نیست

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

من همچین دوستی داشتم دقیقا از این همه د.پسر بازیاش خسته شدم

یک روز بی دلیل قهر کردم یعنی نه زنگ نه پیام

هیچ کدوم جواب نمیدادم و اخرم نفهمید چرا باهاش قهرم

خب این اسون ترین راه بود

ولی الان که فکر میکنم میگم کاش دلیلش رو بهش میگفتم

بهتره بهش بگی از کارات خوشم نمیاد

هر اسمی هم که میخوای روم بذازی بذار اهمیتی نمیدم

من اینطوریم

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
تهدید ؟ ب عنوان مثال چه نوع تهدیدی؟

به عنوان مثال اینکه بهش بگه دیگه نمیخوام باهات دوست باشم ولی اگه اصلا قبول نمی‌کرد و باز همون اش و همون کاسه ازش یه چیزی جور می‌کرد یا اگه داشت با اون تهدیدش می‌کرد یا حتی مفگت یه بار دیگه مزاحمم شی میرم به فلانی‌میگم و اون هم بره بالا سرش یا حتی به مامان باباش بگه مامان بابای اون و براش الکی دردسر درست کنه . البته این که گفتم ازش چیزی داشته باشه یا نه نمیدونم ولی من و رفیقام خیلی چیز ها از هم داریم🗿 و ....

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
به عنوان مثال اینکه بهش بگه دیگه نمیخوام باهات دوست باشم ولی اگه اصلا قبول نمی‌کرد و باز همون اش و ه ...

نه تهدید که نمیکنم کار درستی نیست 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )