2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا خوندم نیت کردم پسره هر چه سریعتر پا پیش بذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
چند وقته عقد کرده که تو تازه فهمیدی؟  چند وقته دنبال کسی دیگس که تو تازه فهمیدی؟ نشد فداسرت&n ...

خیییلی تازه

یعنی ۳ هفته نشده هنوز

انگار از خدا خواستم در اسرع وقت اونو سامان بده منو نگه داره

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی تازه یعنی ۳ هفته نشده هنوز انگار از خدا خواستم در اسرع وقت اونو سامان بده منو نگه داره

ای بابااااااا 

پسره میدونست تو میخاییش؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

آخه این دومین شکستم محسوب میشه اولی رو عاشقش بودم اینو دوسش داشتم

من اولین نفر بود ۴ سال دوسش داشتم خیلی کارا براش کردم یعنی فکرشم نمیکنی ولی رفت 

شاید این صلاحم بوده نمیدونم ولی میدون هیچ وقت هیچ کسیو این حد دوست ندارم

لطفا لایک نکنید
من اینو دوس داشتم💔

درکت میکنم عزیزم منم یہ زمانی عاشق پسر دائیم بودم ھزاران نوع  ذکر خوندم توی چندین سال اما اون رفت یکی دیگہ رو گرفت کہ بعداز ۲سال طلاقش داد و بعداز اونم ۲بار دیگہ ازدواج کرد والانم مجردہ الان من ازدواج کردم و  روزی ھزار بار شکر گذار خدا ھستم کہ اون زمان آرزومو برآوردہ نکرد

ای بابااااااا  پسره میدونست تو میخاییش؟

اونم از من خوشش میومد

یعنی نزدیک ۱۰۰ برابر ازین دختری که گرفته زیباترم

من ۷ سال از دختره کوچیکترم

قد منم ۲ وجب بلندتر از دخترس

دارم سکته میکنم

اونم از من خوشش میومد یعنی نزدیک ۱۰۰ برابر ازین دختری که گرفته زیباترم من ۷ سال از دختره کوچیکترم ...

قسمتو نگا

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا زپس صبر او تورا بر سر صدر نشاند❤️🤲✨ توکلت به خدا باشه مطمئن ...

ممنون

خیییلی دلم شکسته تو این سالا

@nahal1376    

سلام نهال

خیییلی حالم گرفته.  اون اولی رفت (به قول خودت به دَرَک!)

ولی این یکی (محمدرضا) خیلی یه هویی  یه دختریو عقد کرده

منم خیییلی ناراحتم. از من خوشش میومد  همش میومد عکسامو نگاه میکرد  پسره بگیر بود  به نظرت چی شد که انقدر یهویی پا پس کشیدُ رفت یه دختر خیلی لِوِل پایینُ گرفت؟

دارم دق میکنم  تو شوکم💔

چی نذاشت که حتی برا رسیدن به من تلاشی کنه؟

نهال من فکر کردم این یکی ۱۰۰ درصد مال خودم میشه💔

@nahal1376     سلام نهال خیییلی حالم گرفته.  اون اولی رفت (به قول خودت به دَرَک!) ...

ب قول خودم رفت ب درک خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه تا اون‌یکی ک قسمتت نباشه بگیر نیست خواهر من 

اون دختره شانس داشته بیخیال شاید بعدا پشیمون میشدی پسری ک لیاقتت داره میا