2777
2789
عزیزمم بسلامتی که .پسره  خواهش میکنم

اونیکه خواهرم متولد ۷۷ هس از سال ۹۵ کنکور میده رشته دلخواهش رو قبول نشده گلم سال ۹۹ رف زیست شناسی پیام نور یک ترم خوند دیگه مرخصی گرف امسال ۱۴۰۳ باز کنکور میده به نظرت قبول میشه؟ یا سال بعد باز میده؟ یا میره دنباله رشته زیست شناسیش؟  از این سه گزینه نظرت چیه به من میگه زیست شناسی رو عمرا ادامه بدم علاقه نداره گلم حست در موردش چی هس؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو قلو که نیس؟

فکرنمیکنم

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
اونیکه خواهرم متولد ۷۷ هس از سال ۹۵ کنکور میده رشته دلخواهش رو قبول نشده گلم سال ۹۹ رف زیست شناسی پی ...

حسم میگه مصممه براش حاضره ادامه بده تا بدستش بیاره ، و از الان بهت میگم این ویژگیش بشدت کمکش میکنه همینکه تسلیم نمیشه 

یه انتظار هس براش ، تلاش و سرخونه اول برگشتن بازم تلاش خستگی داره و ناراحتی بازم ادامه میده 

امسال مطمئن نیستم به احتمال بالا قبولیش کمی طول بکشه 

زیستو فکرنمیکنم ادامه بده 

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
حسم میگه مصممه براش حاضره ادامه بده تا بدستش بیاره ، و از الان بهت میگم این ویژگیش بشدت کمکش میکنه ه ...

مرسی گلم اگه بمونه سال بعد از رشته تجربی بلخره چی قبول میشه دندان یا داروسازی یا رادیولوژی؟ 

مرسی گلم اگه بمونه سال بعد از رشته تجربی بلخره چی قبول میشه دندان یا داروسازی یا رادیولوژی؟ 

داروسازی و رادیو احتمالش زیاده 

راستی گلم من کنکورارشدم از شهر مشهد؟هس قبولیم یانه؟

ان شاءالله که قبول میشی ، یخورده تلاش میبینم برات 

ببین من کنکور رو دادم ن😳کنه مونده سال بعد ۱۴۰۴ هم باز بدم؟

ن قبولی به امید خدا ، نگران نباش فقط یخورده تلاشتو بیشتر کن

راستی یک چیز دیگه من چندین سال قبل با دوست پسر اولم کات کردیم رفت ازدواج کرد میخوام بدونم گلم اون از اول عاشق نبود یا بعدش نظرش عوض شد الان هم طلاق گرفتن ؟علت اینکه ازدواج کرد چی بود کاملا بگو حست چیه اصلا ناراحت نمیشم چونکه گذشته ها گذشته ؟ کاملا توضیح بده؟

سلام عزیرم 😍چقدر خوشحال شدم یه حس ششم مهربون رو پیدا کردم 

ممنون انقد با حوصله جواب همه رو میدی ♥️

میشه منم سوال بپرسم؟ 🙈

کی بچه دار میشم؟ حدودا چقدر دیگ طول میکشه؟ و چندتا بچه!؟ 

آخرش میرم سرکار یا نه؟ 

زندگیم با شوهرم در آینده بهتر میشه یا نه؟ 

2810