2777
2789
رابطه ک عزیزم من ۴ ساله با طرفم چیکارش کنم؟بگم برو؟ بعد ن بیرون رفتنی هس ن تلفنی حرف زدنی هیچی هیچی ...

اره بگو این دوماه نیستم اقا دورمنو خط بکش 

در مهم ترین سالهای زندگیت وارد رابطه شدی بزرگترین اشتباهو از همونجا استارت زدی 

رابطه برای کسی یه که اقاجون تکلیفش باخودش مشخصه دیگه کار خاصی نداره وقتش ازاده وارد رابطه میشه 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
همونم خوبه از هیچی بهتره  از این حال الانت بهتره  از افسردگی بهتره  از پادرهوا بود ...

چشم عزیزم 

اره علوم تربیتی بیارم بعدش دوباره سال بعد بزا فرهنگیان میخونم یا نخونم همون اوکیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بگو این دوماه نیستم اقا دورمنو خط بکش  در مهم ترین سالهای زندگیت وارد رابطه شدی بزرگترین ا ...

اینم درسته ولی مشکل خوده من بودم ن پسر مردم  

خیلیا ازدواج کردن بعد ازدواج قبول شدن 

من خودم حالم خوب نیست درگیرم . مشکلارو گره زدم ب هم.راه و چاره هم پیدا نمیکنم 

ولی ب قول شما از فردا شروع میکنم دعا کن تیر ماهو خراب نکنم

چشم عزیزم  اره علوم تربیتی بیارم بعدش دوباره سال بعد بزا فرهنگیان میخونم یا نخونم همون اوکیه؟

ترو خدا قسمت دادم چشم و الکی نباشه از این فردا ها زیاد قول دادی امشب بشین برنامه تو بنویس ارمانی هم ننویس که نتونی

حالا برو دانشگاه  ذهنت بازتر میشه راحت تر تصمیم گیری میکنی برای آینده 

سال آینده هم مشخص نیست چطوری میشه یازدهمم هست باید اونم ترمیم بزنی کاره ساده ای نیست 

با تمام قدرت بخون روزی 15 ساعت شده بخون یکسال استراحت کردی چی شد؟دو ماه بی وقفه بخون 

یک روز اولش سخته عادت میکنی

ببخشید تند حرف زدم احساس کردم تلنگر لازمی به خودت بیای تاپیکاتم میدیدم اعصاب و روانم بهم میریخت از امروز فردا کردنت

حلال کن خلاصه اونشب بحث تاپیکای تکراری شد غیر مستقیم اشاره کردم 

توکل کن به خدا ی روز همینجا تگم کن بگو موفق شدی اون روز دیر نیست 52 روز دیگست 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
ترو خدا قسمت دادم چشم و الکی نباشه از این فردا ها زیاد قول دادی امشب بشین برنامه تو بنویس ارمانی هم ...

قربونت برم نه عزیزم حرف بدی نزدی اصلا اصلا ناراحت نشدم 

اتفاقا ممنونم ازت انگار ی چیزی بیدارم کرد ک دیگ بیخیال بهونه ها بشم هر مشکلی هست بزارم بعد کنکور حل میکنم 

مرسی عزیزم 

فقط اینکه خیلی پشیمونم فرهنگیان از دس دادم میترسم رشته ای براش میخام تلاش کنم همین علوم تربیتی خوب نباشه

خیلی میترسم 🥺🤦‍♀️

ممنون میشم شما ی تحقیق کنی 

ترو خدا قسمت دادم چشم و الکی نباشه از این فردا ها زیاد قول دادی امشب بشین برنامه تو بنویس ارمانی هم ...

تازه من کتاب درسی نمیتونم بخرم رفتم پرسیدم دونه ای ۱۰۰ میشه یه میلیون 🤦‍♀️کتاب تست دارم میگم از رو درس نامه بخونم خیلیا میگن ن برا کتاب تستا خوب نیست

تازه من کتاب درسی نمیتونم بخرم رفتم پرسیدم دونه ای ۱۰۰ میشه یه میلیون 🤦‍♀️کتاب تست دارم میگم از رو ...

نمیشه برای نهایی ها از روی کتاب کمک درسی بخونی پی دی اف ش رو دانلود کن از روی پی دی اف بخون 

یا توی دیوار بگرد خیلیا هستن میفروشن کتاباشونو 

یا اگهی کن کتاب دوازدهم لازم داری 

قربونت برم نه عزیزم حرف بدی نزدی اصلا اصلا ناراحت نشدم  اتفاقا ممنونم ازت انگار ی چیزی بیدارم ...

وسواس به خرج نده 

با این وضعت امکان موندن سال بعدی رو نداری 

تلاشتوکن موقع انتخاب رشته تصمیم میگیری چیکار کنی 

از الان نگو همین رشته همین دانشگاه بگو خدایا من تلاش خودمو میکنم خودت هوامو داشته باش 

به نتیجه فکر نکن 

وسواس به خرج نده  با این وضعت امکان موندن سال بعدی رو نداری  تلاشتوکن موقع انتخاب رشته ت ...

دنششگاه خوارزمی ۱۰ دقیقه از خونمون فاصله داره 

ولی عذاب وجدان این فرهنگیان منو راحت نمیزاره چقدر حسرت میخوورم چقدرر 

کاش ی راهی داشت تا بتونم دوباره ب فرهنگیان برسم

باشه چشم عزیزم  فقط بگو ک رشته ای ک مدنظرم خوبه. علوم تربیتی

بخون رتبه ها اومد اقا من قول شرف میدم راهنماییت کنم تو بخون فعلا بعدا تصمیم میگیری چه رشته ای بری 

به این فکر کن یه رتبه ای بیاری که حق انتخاب داشته باشی 

من میشناسم طرف حسابداری خونده الان کارمند بانکه میشناسمم لیسانس پرستاری داره تو خونه نشسته 

به این چیزا فکر نکن فقط کتابارو جور کن یا از روی پی دی اف بخون سمت درسای مسخره هم نرو برای ترمیم زدن وقت برات مهمه خیلی 

نگران کنکورم نباش اردیبهشت در حد کتاب بود کسی کتابو خونده بود راحت میزد خیلی سوالارو

دنششگاه خوارزمی ۱۰ دقیقه از خونمون فاصله داره  ولی عذاب وجدان این فرهنگیان منو راحت نمیزاره چق ...

ول کن بابا حالا فرهنگیان انگار چی هست 

بهش فکر نکن 

دعا دعا کن همون دانشگاه خوارزمی رو از دست ندی 

میری دانشگاه درکنارش ی کاروباری راه میندازی اگر به خاطر 4تومن حقوق دانشجویی میگی 

ول کن بابا حالا فرهنگیان انگار چی هست  بهش فکر نکن  دعا دعا کن همون دانشگاه خوارزمی رو ا ...

اره عزیزم دقیقا اینم از دس بدم بدبخت میشم سال ید سخت  میشه 

فقط من از این میترسم آینده کار نباشه وگرن بخاطر حقوق ک میرم سرکار درمیارم ولی فرهنگیان همه معلم حسایت میکنن

باشه قشنگم دورت بگردم از فردا دیگ واقعا شروعه

الان نگیری بخوابی بشین درست و حسابی بنویس ببین چی به چی یه میخوای چیکار کنی 

نگو نهایی رو همه رو نوزدوه میشم 

نهایی سخته نوزده شدن کاره سختی یه 

نگو رتبه سه هزار شاید بهتر شد شایدم نه 

فقط به این فکر کن راهه دیگه ای نداری پول دانشگاه ازادم نداری امسال هرچی شده باید بری 

سال اینده احتمالا شرایط سنی میشه 22 سال فرهنگیان دیگه نمیتونی 

پس تلاشتو کن هرچی شد شد سه هزار شد که چ بهتر نشد هم حداقل ی رتبه ای بیار که بتونی خودتو از این مهلکه نجات بدی 52 روز مونده نخواب فکرای الکی نکن به پول .رل . لاغری .کوتاهی قد. ناخن کار شدن .بسته مصاحبه فکر نکن 

قبول بشی همه ی اینارو خودت درست میکنی الان وارد جامعه نشدی توی تنگنا هستی سختته بعدا فکرت باز تر میشه میری دانشگاه چهارتا ادم درست وحسابی رفیقت میشن کمکت میکنن