2777
2789
عنوان

فرزند چهارم

16774 بازدید | 306 پست

سالها منتظر بچه بودم که قصه ام تو تایپیک های قبلیم هست فقط همین قدر بدونید ۶بار ای وی اف ناموفق داشتم،بعد ده سال برای اولین بار طبیعی باردار شدم متاسفانه فرزندم معلول شدید ذهنی وجسمی شد،خلاصه خیلی ناراحت بودم واز طرفی دوباره باردار نمی‌شدم 

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.

سال ۹۸ درست روزی که جواب آزمایش ژنتیک دخترم آماده شده بود ودکتر ژنتیک داشت بهمون توصیه می‌کرد که از جنین اهدایی استفاده کنیم وریسک نکنیم فهمیدن دوباره باردارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لایکم کنید لطفاً 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خلاصه خیلی خوشحال بودم انگار رو ابرها بودم ولی خب استرس سلامتی بچمون داشتم خدا رو شکر ۹ماه رو گذروندم وخدا یه دختر سالم وزبل بهم عطا کرد،چون اصولاسخت باردار میشدم جلوگیری سفت وسختی نداشتم که دوباره وقتی دخترم سه سالش بود فهمیدم دوباره حامله شدم

خداااا😭

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

همسرم خیلی خوشحال بود وهمیشه برامون سوال بود پس چرا ده سال با همه جور دارو ودرمان باردار نشدم ولی حالا پشت سر هم خدا بهم بچه میداد

چه عجیب

گاهی واقعا چیزی دست ما نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.