2777
2789
عنوان

کیا قطره خواب اور ب بچه هاشون میدادن ک بخوابه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 26 پست

سعی کن تا میتونی دارو ندی سیستم فعالیت عوض،کن مثلا من کم کم از خواب روزش کم کردم تا شب بخوابه یا نزدیک خوابیدن باهاش بازی میکردم ورزش میدادم یا حمام میبردم تا خسته بشه یا تایم آخرین وعده شیر رو میزاشتم اخر شب که میخواد بخوابه راحت تر،بخوابه درطول روز،هم بیشتر بیدار نگهش میداشتیم راههای مختلف و امتحان کن به یکی جواب میده ولی،برای خواب دارو نده سعی کن هم شیمیایی وهم عوارض داره و سیستم کبدی بچه ممکنه خوب عمل نکنه 

شبا خوب شام بده سیریش کن می‌خوابه دخترانم کوچولو بود اگه گشنش بود شبی چند بار بیدار میشه بعدم گلم بچه ای شیر میخوره همینه از شیر که گرفتیش درست میشه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کسایی که انقد نگران دارو خوردن بچه استارتر هستن....

اگر به بچه هاتون گریپ میکسچر، قطره های کولیک، پلارژین یا هر شربت گیاهی دیگه ای برای دلدرد و سرماخوردگی و سرفه و فلان و فلان دادید، نمی‌تونید بگید بی‌بی‌سد نده

عزیزم

به تنهایی اثر چشمگیر نداره

حتما باید با روتین خواب همراه باشه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
قطره بیبی سد هیچ ضرری نداره  منم برای اینکه بتونم براش مادر خوبی باشم نیازه خواب کافی داشته با ...

ببین عزیزم داروی گیاهی زمان میبره تا اثر کنه چند روز و حتی یکی دو هفته باید مداومت کنی تا خوابش تنظیم بشه .

از ساعت پنج بعد از ظهر به بعد هم اصلا نذار بخوابه تا خواست چرتش بگیره ببرش تو هوای آزاد یا باهاش بازی کن صورتشو بشور تا سر شب بخوابه.

متاسفم برای چنین مادری دیفن هیدرامین ممکنه باعث تشنح بشه چنین مادرهایی که اینقدر راحت طلب هستن و ت ...

واقعا آدم متحیر میشه از این حجم بیشعوری و خودخواهی بعضی ها که اسم مادر رو فقط یدک میکشن با خودشون ! من پیش اومده ۷۲ ساعت موقع واکسن های بچه چشم روی هم نذاشتم ولی هیچوقت توی فکر با دارو حواب کردنش نیفتادم

🟡🟠🔴

منم پسرم دوسالشه نصف شب گاهی یه بار گاهی چندبار بیپار میشه ، تازه به دختر سه ماهه هم دارم ، سعی میکنم بعد از ظهر یکی دوساعت باهم بخوابیم که انرژی داشته باشم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
یکساله هم بین روز چرت میزنه بیخوابی شبانشو تو چرت های روز برطرف میکنه  اگه نزارم بخوابه بدترر ...

چون در طی روز خستش نمی کنی ببرش پارک... زیاد باهاش بازی کن فعالیت داشته باشه شکمشو خوب سیر کن شب بیهوش میشه

🟡🟠🔴
واقعا آدم متحیر میشه از این حجم بیشعوری و خودخواهی بعضی ها که اسم مادر رو فقط یدک میکشن با خودشون ! ...

واقعا ناراحت شدم من

سختی بچه نهایت سه ساله

جالبه همین مادرها پشت سر هم چند تا بچه هم میارن 

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

نده لطفا.حتی اگه اونقدر اذیت بودی که خودت از دکتر خواستی بنویسه.اینا همشون عوارض دارن.پسر من خیلی بدخواب و بشدت سبک خواب بود،کم هم میخوابید جز همسرم کمک دیگه ای هم نداشتم بارها تو عصبانیت میگفتم واااای کاش دل داشتم از دارو استفاده میکردم ولی هرگزززز حتی تو اوج اذیت شدنامون ازش استفاده نکردیم

🙃
واقعا ناراحت شدم من سختی بچه نهایت سه ساله جالبه همین مادرها پشت سر هم چند تا بچه هم میارن 

دقیقا برا همین زرت زرت زاییدنه که حوصله ندارن خوب به بچه برسن و براش وقت و عشق و انرژی بذارن... بجاش پناه میبرن به دارو !

آقا یه دونه بزرگ کن ولی با کیفیت بهتر از جوجه کشیه مگه زیاد زاییدن افتخاره اخه

چی بگم ...‌

🟡🟠🔴

با اینکه بچه منو روانی کرده... هرگز حتی توی نوزادی داروی کولیک ندادم حتی وقتی سرما میخوره دوز کمتر از تجویز دکتر میدم از ترس عوارض. بیخوابی که دیگه جای خود داره. بچه بلاهایی به سر من آورده عنقریبه خودم داروی اعصاب بخورم. آنقدر نق نقو هست از دستش گریه میکنم