2777
2789
عنوان

هدیه روز دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 62 پست
میخواستم بگیرم دوباره پشیمون شدم گفتم بمونه برای ۸ ۹ سالگیش بگیرم بنظرتون؟؟ دوس ندارم الان درگیر ...

خب همونایی ک داره فعلا کافیه حق با شماست انشالله بمونه واسه سالای بعدش❤

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ که یاد خودم افتادم چقدر بچه بودم عاشق این چیزای دخترونه بودم اصلا شبا خوابم نمی‌برد🥰🥰🥰 براش گ ...

آره اکسسوری موگرفتم گیره وکش پنس 

از این تل کشی ها هم میخواستم بگیرم خوشگل پیدا نکردم هنوز ولی میگیرم

دختر منم دوس داره این چیزا رو

من جای شما بودم کتاب مخصوص کودکان هم میخریدم

کتاب های قشنگ و اموزنده از نویسندهای بزرگ هست 

مثال:

شازده کوچولو

ماهی سیاه کوچولو

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
میخواستم بگیرم دوباره پشیمون شدم گفتم بمونه برای ۸ ۹ سالگیش بگیرم بنظرتون؟؟ دوس ندارم الان درگیر ...

کافیه 

همونا دیگه زیاد بریز و بپاش نکن

فقققققققققط چیزی که کم هست به نظر من

کتاب داستان بگیر براش

با این نقاشی ها هستن که نیاز به رنگ آمیزی داره

چند جلد از اونا بخری براش عالی میشه

من جای شما بودم کتاب مخصوص کودکان هم میخریدم کتاب های قشنگ و اموزنده از نویسندهای بزرگ هست  م ...

کتاب هم زیاد داره 

چون خودم کتاب زیاد میخونم و دخترمم عادت کرده ب اینک قبل خواب قصه بگم یا کتاب بخونم کتاب زیاد میگیریم البته بدون مناسبت  

من جای شما بودم کتاب مخصوص کودکان هم میخریدم کتاب های قشنگ و اموزنده از نویسندهای بزرگ هست  م ...

نه ماهی سیاه کوچولو مغزش رو به سمت کمونیست و اونا می‌بره اون خیلی ناتو هست کتابش و نویسنده ش

کافیه  همونا دیگه زیاد بریز و بپاش نکن فقققققققققط چیزی که کم هست به نظر من کتاب داستان ب ...

کتاب و رنگ آمیزی زیاد داره

اکثرا ک با هم میریم بیرون لوازم تحریر و کتاب و بازی فکری یا وسایل کاردستی میگیری

کتاب هم زیاد داره  چون خودم کتاب زیاد میخونم و دخترمم عادت کرده ب اینک قبل خواب قصه بگم یا کتا ...

چقدر خوبه شنیدن این حرفتون

این روزا مادرا فقط بلدن موبایل بدن دست بچها

احسنت بهتون👌🏻

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
کتاب هم زیاد داره  چون خودم کتاب زیاد میخونم و دخترمم عادت کرده ب اینک قبل خواب قصه بگم یا کتا ...

خب همین کافیه

فقط قبل خواب داستان های شاهنامه رو براش بخون

واااااای من بچه بودم بابام برام میخوند 

هنوزم داستان گردآفرید 😍 تو ذهنمه

الان که شاهنامه خودم میخونم هرجاییش رو که باز میکنم میخونم بچگی‌ام یادم میاد

الان با بابام که میشینیم شاهنامه میخونیم

میگه

پروووو این همه برات شاهنامه خوندم

یه بار میایی قبل خواب برام شاهنامه بخونی🤣🤣🤣🤣🤩🤩🤩🤩🤩😍

چقدر خوبه شنیدن این حرفتون این روزا مادرا فقط بلدن موبایل بدن دست بچها احسنت بهتون👌🏻

ممنونم

من تلاشمو کردم ک اینطوری نباشم 

بازی هم با گوشی دونفری انجام میدم چون علاقه نداره

زود خسته میشه

بیشتر کاردستی درست میکنیم کتاب می‌خونیم و..

نه ماهی سیاه کوچولو مغزش رو به سمت کمونیست و اونا می‌بره اون خیلی ناتو هست کتابش و نویسنده ش

او خب من بعد نظر ندم 😅

اخه من کتاب فروش نیستم ،بنظرم 

بره کتاب فروشی راهنمایی میکنن

2810