2777
2789

سه ماه و‌نیمه باردارم، فردا هم امتحان تو شهری دارم، سه بار قبلا رد شدم، البته شش ماهه الان که آزمون ندادم اما چون مهلت پروندم چندماه دیگه تموم میشه باید زودتر برم

قبلا قبل آزمون برا استرس پرانول میخوردم الان همونم نمیتونم بخورم، از طرفی هم مدتها ننشستم مسلط نیستم

تمرین با مربی برداشتم مربیم گفت چرا انقد بهم ریختی چرا اینجوری شدی خلاصه یه چیزایی گفت که اعتماد بنفسم له شد و چون باردارم همه هیجاناتم دوبرابر میشه، ناراحتم و نگران

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

واقعا فکر نمیکنی بهتره آزمون ندی ؟ بعدا دوباره ثبت نام کنی ؟ حامله ایا

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر اعتماد به نفست پایینه چرا‌انقدر جو میدی خب ؟!یه ازمون سادست دیگه پرانول بخوری؟واقعا رو خودت کار کن حیفه تو جوونی اینجوری باشی یه شربت گلابی چیزی بخور بهشم بگو باردارم واسترس دارم اینا قبولم کن سعی کن فکر نکنی اون کنارته

نرو چون با این حال قبول نمیشی و روحیت خراب میشه

باید چند جلسه بدون استرس و پشت سر هم با مربی تمرین کنی بعدش ازمون بدی.

من بعد از اتمام کلاسای شهریم سریعا ثبت نام گزدم و هی ازمون دادم تا قبول شدم چون میدونستم ماشینی دستم نمیاد بخوام تمرین کنم و هرچی کلاس رفتم به باد میره،گواهنیامه رو گرفتم هر وقت ماشین تونستم بخرم دیگه دردسر گواهینامه ندارم 

واقعا فکر نمیکنی بهتره آزمون ندی ؟ بعدا دوباره ثبت نام کنی ؟ حامله ایا

اره حاملم

میدونی‌چه مسیر طولانی ای طی کردم، کلاسهای آیین نامه، آزمونش...بعدا با بچه هم خیلی سختتره این کلاسها، هزینه ثبت نام دوبارش هم نزدیک شش تومنه

نرو چون با این حال قبول نمیشی و روحیت خراب میشه باید چند جلسه بدون استرس و پشت سر هم با مربی تمرین ...

خب من اصلا یه دلیلم برا گواهینامه اینه که بتونم ماشین ثبت نام کنم، آزاد نمیتونم بخرم خیلیه

چقدر اعتماد به نفست پایینه چرا‌انقدر جو میدی خب ؟!یه ازمون سادست دیگه پرانول بخوری؟واقعا رو خودت کار ...

جدی به افسر بگم که باردارم؟ لجش نگیره همون اول بگه بارداری چرا اومدی!!

جدی به افسر بگم که باردارم؟ لجش نگیره همون اول بگه بارداری چرا اومدی!!

ببین با همون افسری برو که دفعات قبلی انداختت با افسر جدید نرو که باز بندازه کلا همشون یه بار میندازن وبعد اینکه تمون شد اول که استرس نگیر دوما بهش بگو من باردارم ومدت پروندم داره تموم ویشه توروخدا قبولم کن قول میدم بعدشم خوب تمرین کنم واینا وبگو من خیلی خوب میرم شما کنارمید استرس میگیرم یکم سعی کن مظلوم شی‌قبولت میکنه

خدا کنه، اگه قبول شم همه شهرو شیرینی میدم

ایشالله میشی اصلا استرس نداشته باش بخاطر نی نی

اینقدر رانندگی لذت بخشه

ب این فکرکن با نی نی رفتی و قراره بعد ها ماشین داشته باشی ببریش مدرسه

تو راه مدرسه براش تعریف میکنی🥲😍

اگ قبول شدی منو تک کن😍

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
ببین با همون افسری برو که دفعات قبلی انداختت با افسر جدید نرو که باز بندازه کلا همشون یه بار میندازن ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده

2810