2777
2789
عنوان

نوزاد ۷ماهه بدعنق

36 بازدید | 9 پست

خانوما خوبین

توروخدا بهم بگین که من تنها نیستم

پسرم بشدت بدعنقه

یه تایمی خیلی خوب شده بود ولی دو سه روزه واقعا پدرمو‌ درآورده بشدت بدعنق و بداخلاق و خیلی گریه می‌کنه

شیر نمیخوره غذا نمیخوره

چیکارکنم

تو مهمونی گریه میکنه

خیلی درمونده شدم😓😓

برعکس پسر داداشم که اقااااست ماشاالله

صدای این بچه درنمیاد

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم ۲۵ ماهشه از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت در حال بهانه گیری و گریه کردنه مغزم سوراخ شده از دستش. از  روز اولم همینجوری بود  تا به الان . وقتی خوابه تو ارامشم فقط

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ننه🥺 اگه دل درد نداره یا از دندون درد نیست  جسارتا مادر آرومی نداره

آره قبول دارم مادرخوبی نیستم🥺

سعیمو میکنم

ولی نمیدونی چقدر اذیتم چه زندگی سختی دارم🥺🥺

میفهمم سخته چون خودم یه بچه یِ به شدت سخت دارم بچتو با بچه دیگه مقایسه نکن هر بچه ای یجوره  ا ...

آره دندونش نیش زده ولی همچنان اذیت می‌کنه🥺

بچه منم ۲۵ ماهشه از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت در حال بهانه گیری و گریه کردنه مغزم سوراخ شده از دستش. از  ...

واقعا؟طبیعیه ینی؟وقتی دورش شلوغه گریه میکنه؟؟

آره قبول دارم مادرخوبی نیستم🥺 سعیمو میکنم ولی نمیدونی چقدر اذیتم چه زندگی سختی دارم🥺🥺

سعی کن آروم شب با هر روشی که میتونی 

درکت میکنم چون گذروندم این روزارو 

ولی کاش میدونستم دلیل بدعنقی دخترمو 

الان ۴ سالشه و هزینه زیادی بابت آرامش روح و روانش میدم و انرژی زیادی ازم می‌ره 

واقعا؟طبیعیه ینی؟وقتی دورش شلوغه گریه میکنه؟؟

. توی جمع خوبه البته اونم اولش بهانه گیری میکنه میچسبه به پدرش بعد .یواش یواش درست میشه. ولی ینی از صبح که این بیدار میشه تا شب که میخوابه یسره کارهای خطرناک و بپر بپر میکنه و خرابکاری . هزار بار جونم به لبم میرسه. واقعا موندم چطوری سکته نکردم از دستش. دو سال تمومم شب تا صبح هر یساعت بیدار میشد. سیر سیرم بود. کلا بد عنقه خیلی عذابم میده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی