2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتار خانواده همسرتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 104 پست
اینم تا یه حدی خوبه ولی خب به هرحال اشناس باید یه حال و احوالی پرسید

من خوبی ای توش نمیبینم

پدرم ۶ماه آی سیو بستری بود یکبار نیومدن به احترام من ببیننش 

فوت شد کلا یه مراسم اومدن وتمام 

کلا باهمه اینجوری هستن عموی شوهرم عمل قلب کرد انگارنه انگار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه من مثال بارزِ (( عنینه منع میکنه مال خودشو پَهن میکنه )) هستن 

هر کاری ما بکنیم هر چی بخریم هر جا بریم و ... بده ولی همون کارو خودشون و دخترشون بکنن بهترین کار دنیاست 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
مادر شوهرم بشددددددت داماد پرست و خلاصه نرررررر پرست بود طوری که نزاشت با شوهرم ی اب خوش از گلوم بره ...

وا عجب ادمایین والا

ول کن خودتو ناراحت نکن 

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
وای من خیلی درکت میکنم از منم همینجورنبی نظم و بی برنامه ساعت یک شب شام میخورن پنج بعد از ظهر ناهار ...

وای اره دقیقا همش میگن ما الیم بلیم خونه داغون لباس از تن در میارن میندازن این ور اون ور

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
مجردم  ولی یه خواستگار داشتم همون شب اول خواستگاری همینطور نشسته بودیم یهو خواهرش گفت قوزززز ن ...

اگه قبول میکردی خواهرش یه روز خوش نمیزاشت برات😂🤣

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         

رفت و آمد زیادشون باهم و برای هر مساله ای بهم سر میزنن 

دیدن مریض رفتن حتی کسی که یه کمردرد ساده داره،  دیدن همه ی نوزاد های بدنیا اومده فامیل رفتن، دیدن کسی که زیارت رفته حتی امامزاده ی شهر بغلی ، رفتن همه ی عروسی ها و مراسم ختم حتی همسایه سه کوچه اونطرف تر 😅کلا زندگی رو راحت میگیرن  

حالا ما یه خانواده ی درونگرا و کم رفت و آمد و کم جمعیت اونها برعکس  ما، البته از مهربانی شون بود و منم عادت کردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عحیب ترینش این بود که نه بزرگی دارن نه هیچی همشون بیسچار ساعته دعوا و داد و فحش و سر صداس تو خونشون ...

چجوری تونسته همچین حرفی بزنه به باباش😕

چند روز بعد از عقدمون با همسرم تصمیم گرفتیم بریم مسافرت مشهد و بعدش شمال که مادر شوهرم هم باهامون او ...

چه ربطی داشت حرفش

بر اساس این حرفش هر سفری که رفتین یه مقدارشو باید ببخشی پس😅چه حرفا

چه ربطی داشت حرفش بر اساس این حرفش هر سفری که رفتین یه مقدارشو باید ببخشی پس😅چه حرفا

اره از نظر اون هر موقع شوهرم منو سفر زیارتی میبره باید یه مقدار مهریه ام رو باید ببخشم چون پسرشه

وگرنه خودش و دختراش که نباید مهریه ببخشن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
کلا فکر کن انگار پسر زن دادن!  یه حلقه کلا برا دخترشون گرفت اونا ۷۰ گرم طلا بهش دادن😐 خونه د ...

اووو حسابی پس کیف میکنه دختره 

من خوبی ای توش نمیبینم پدرم ۶ماه آی سیو بستری بود یکبار نیومدن به احترام من ببیننش  فوت شد کل ...

فک کردم فامیل دورر  وگرنه کارشون واقعا زشت بوده 

خدا رحمت کنه روحش شاد

2810