2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتار خانواده همسرتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 104 پست

دختر شوهر دادنشون😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بااینکه ترک هستن پیش از حد باهم راحتن از نظره پوششو مهمونیای مختلط

چه عجیب

من خودم ترکم خیلی رو پوشش حساسن

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای خدایا چ دقیق و تمیز گفتی🥲🥲 براشون مهم نیس از حرف ورفتارشون ناراحت شی ولی براشون مهم ک نارا ...

اوف اره

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
وایی بی برنامه بودن خیلی رو مخمه خدا بهت صبر بده

من ازشون دورم😁شوهرم لنگه خودشون بود دارم درستش میکنم

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
فقط از همسرم پذیرایی میکردن😂😂 ی سری غذاها فقط مخصوص داماد و دخترشون بود و فقط داخل سفره برای اونا ...

شاید مدلشونه ولی خب خیلی بی احترامی به حساب میاد

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
واااای خدایا چ دقیق و تمیز گفتی🥲🥲 براشون مهم نیس از حرف ورفتارشون ناراحت شی ولی براشون مهم ک نارا ...

خانواده شوهر منم دقیقا این مدلین، واسه عروسی من هیچ رسمی نداشتن ولی واسه دخترش رسم و رسومات زیادی دارن

قطع رابطه میکنن ب راحتی الان با شوهرم ۲ ساله قهرن .عمو عمه همینطور سالیان سال کاتن

از یه نظرم خوبه ها ولی😅

مادرشوهرم در نزده میاد تو حتی خواب باشیم 

یه زهر چشمی ازش بگیر🤣😂

خانواده شوهر منم دقیقا این مدلین، واسه عروسی من هیچ رسمی نداشتن ولی واسه دخترش رسم و رسومات زیادی دا ...

قبل من دخترشون عقد کرد ۵۰۰ سکه انداختن و ما نمیدونستیم

ب من رسیدن بزووور ۲۱۴ قبول کردن

یا برا دخترشون حنا و عروسی میخواستن بگیرن ولی چون در توان داماد نبود برا منم نمیخواستن بگیرن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
میپرن وسط حرف همدیگه  مادرشوهرم راست و دروغش معلوم نیست  پدر شوهرم خیلیییی اهل اغراق هست ...

سخت شد که 

از یه نظرم خوبه ها ولی😅

ن بابا شوهرم خیلی وابستشون بود ب من نمیگه ولی مشخصه افسرده شده.منم شهر غریبم باز یه جا داشتم برم

هر چند از خیلی جهات راحت شدم 

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
2810