2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتار خانواده همسرتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 104 پست
اووو حسابی پس کیف میکنه دختره 

اونکه آره....

ولی بیشتر شوهرش داره کیف میکنه😂

ولی خیلی بده همه مسخرشون میکنن مثلا تو یه جمعی میخندیدن به پسره میگفتن شوهر کردی خودش هم میخندید بهش برنمیخورد😐

آخه مرد هم باید یکم غرور داشته باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واسه من مثال بارزِ (( عنینه منع میکنه مال خودشو پَهن میکنه )) هستن  هر کاری ما بکنیم هر چی بخر ...

مامانبزرگ منم یه جورایی این شکلیه عروساش عمل کنن بینیشینو به خودشون برسن یه جوری رفتار میکنه ولی حالا دختر داداشش هرکاری کنه میگه خوب میکنه بزار به خودش برسه فلان کنه بهش میاد زنعمومم اتیش میگیره😂

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کردم فامیل دورر  وگرنه کارشون واقعا زشت بوده  خدا رحمت کنه روحش شاد

ممنون عزیزم

نه کلا دورونزدیک واسشون فرق نداره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اونکه آره.... ولی بیشتر شوهرش داره کیف میکنه😂 ولی خیلی بده همه مسخرشون میکنن مثلا تو یه جمعی میخن ...

اره خب برعکس شده همه چیزشون 😅

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
ممنون عزیزم نه کلا دورونزدیک واسشون فرق نداره 

همه چی یه حدی داره  

بعضیا شورشو در میارن انقد رفت و امد میکنن بعضیاعم اینجوری

خیلی تو مخن اینم شانس مایه 😂

اره والا😂

وای اره دقیقا همش میگن ما الیم بلیم خونه داغون لباس از تن در میارن میندازن این ور اون ور

یبار من خونه رو تمیز کردم بعد خواهر شوهرم از در اومد گفت بخدا هیچکی ام خونه زندگیش مثه خودمون نمیشه😔😑🤣

من همینجوری موندم اصن😑😂

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
وا عجب ادمایین والا ول کن خودتو ناراحت نکن 

همین مادرشوهرم قبل اینکه برای عقدم ارایشگاه برم برگشت گفت رفتی ارایشگاه نگی من عروسما بگو میرم مهمونی چون بگی عروسم سه ملیون ازت میگیرن، رفتمم اونجا ارایشگاه اونقد عصابم خراب بود ی کارت داده بودن سیصد تومن پول توش بود تازه بقیه هزینه ارایشگاهم خودم حساب کردم، از اون روز خصاصتشو من دیدم 

مدل فقط نسبت بمن؟؟؟ نه مدلشون نیست

پس کرم دارن 😶😂

همین مادرشوهرم قبل اینکه برای عقدم ارایشگاه برم برگشت گفت رفتی ارایشگاه نگی من عروسما بگو میرم مهمون ...

وتام تا میتونی خرج کن حرصش دراد

عزیزم داریم جدا میشیم کلا

وای امیدوارم هرچی صلاحته پیش روت قرار بگیره

2810