2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتار خانواده همسرتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 104 پست

سرزده از استان دیگه میان خونه ما. ساعت پنج عصر میرسن نهار نخورده! 

یا ساعت 10 شب سرزده میرسن شام نخورده. 

اولین بار که رفتم خونه مادرشوهرم برای عروس سیرابی گذاشته بود. کلا عادت داره همیشه سیرابی بزاره. چون ارزون تمام میشه. 

تو حرف زدن هاشون از کلمه کین لق فلانی زیاد استفاده می‌کنند. 

ما کلا حرف زشت تو خانواده نمی‌زنیم. 

مادرشوهرم دوبار جاریم را کشیده زد. الکی... 

منو مجبور کردن شوهرم را حاج آقا صدا کنم. اگه یادم بره بهم میگن دختره بیفرهنگ!

مادرشوهرم میگه  مادر یکیه مادر را نمیشه عوض عوض کرد ولی زن را میشه عوض کرد!! 

برادرشوهرها توقع دارن من از حقوق خودم بهشون پول دارم با اینکه همشون شاغل هستن و درآمد دارند. 

جاری و برادرشوهر ها توقع دارن من کلید خونمون را بدم بهشون. مادرشوهرم میگه وقتی  نیستی کلید بده ما بیایم خونتون یک هفته بمونیم تفریح کنیم! 

مادرشوهرم نمیزاره ما جاری ها شماره هم را داشته باشیم. 

خواهرم تعجب میکنه من بعد از بیست سال هنوز شماره جاری هام را ندارم... 

مهمان خونه مادرشوهرم میاد غذا کم میزاره. کلا آدم خجالت میکشه. غذا کمه. 

از استان شون میان شهر ما  مهمان هم همراه خودشون میارن. توقع زیادی دارن.  و میگن ما را ببرید بیرون بگردونید. 

با شوهرم و بچه بریم خونه مادرشوهرم یواشکی از پسرش پذیرایی میکنه. یواشکی به پسرش موز و آجیل داد. ما هیچی. 

بخوام ادامه را بنویسم یک کتاب میشه 

یه زهر چشمی ازش بگیر🤣😂

شوهرم ی بار غیر مستقیم گفت دوستم زنش داره جدا میشه چون مامانش در نزده میره خونشون 

گفت چ بی‌شعور ه من اصلا در نزده تا حالا اومدم خونه شما شوهرم تو افق محو شد من و جاریمم برگامون ریخت

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازشون دورم😁شوهرم لنگه خودشون بود دارم درستش میکنم

افرین ادامه بده😅

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
دختر شوهر دادنشون😂

چجوریه مگه

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         

کسی مریض باشه ملزم نمیدونن حتما دیدنش برن 

کسی بمیره فقط یه مراسم میرن تمام 

کلا در قید و بند رسم ورسومات واحترام نیستن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خودم خونه خریدم متظر بودن بزنم به اسم پسرشون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سرزده از استان دیگه میان خونه ما. ساعت پنج عصر میرسن نهار نخورده!  یا ساعت 10 شب سرزده میرسن ش ...

چون شما ب حرفش گوش دادین داره میتازونه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
موقع خرید عقد مادرشوهرم می‌گفت توروخدا لباس نخر، از دوستات قرض بگیر

منم مادرشوهرم میگفت حلقه نخر برا یکیو قرض میگیریم

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خانواده ی شوهرم هیچی، ولی خانواده ی شوهرخواهرم عجیبن اصلا ی جورین

خواهرم میگه برم خونشون پدرشوهرم میگه خونه کثیفه پاشو جاروکن😳😳😳😳😳😳

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

مادر شوهرم بشددددددت داماد پرست و خلاصه نرررررر پرست بود طوری که نزاشت با شوهرم ی اب خوش از گلوم بره پایین و اخرشم گفت پسرمو بزرگ نکردم بدمش بتو، منم گفتم ببرش مال خودت، واگذارشون کردم به خداااا💔💔💔

2810