2777
2789
عنوان

کمک

58 بازدید | 8 پست

سلام نمیدونم از کجا شروع کنم پس از خودم شروع میکنم من یه دختر نوزده ساله هستم که تا الان هیچ کاری نکردم هیچ هدفی نداشتم و هیچ تلاشی برای زندگیم نکردم الان به خودم اومدم نمیدونم شاید دیر باشه دانشجوعه ترم دو تو یه دانشگاه دولتی تو شهر خودمم و تو خونه خودمونم الان نمیدونم باید چیکار کنم از کجا شروع کنم درسمو میخونم من عشق مهاجرت دارم ولی خانوادم اصلا شرایط ندارن که از لحاظ مالی پشتم باشن می‌خوام بورسیه تحصیلی بگیرم که مدرک زبان و کلاس رفتن میخواد حتی امکان ندارد ترمی سه چهار تومان بتونم بدم برم کلاس حتی اگه نتونم مهاجرت کنمم میخوام دستم تو جیب خودم باشه می‌دونم تو لاین زیبایی میشه ولی اون لاینو دوست ندارم سرم داره می ترکه اینقدر حرف برا گفتن و نوشتن دارم که نمیتوانید تصور کنید ولی نه با کسی حرف میزنم نه هیچی 

الان می‌خوام دنبال کار بگردم ولی با وضعیت فعلی من نمیشه هر روز کلاس دارم برای فروشندگیم پیام دادم قبول نکردن ممنون میشم شما درباره ی شغل های که ممکنه مناسب من باشه راهنمایی که و بهم بگید که رو چه کاری باید تمرکز کنم خیلی نوشتم ببخشید اگه وقتتونو گرفتم

میتونی با فیلم دیدن زبان یاد بگیری یا تو یوتیوب قطعا تدریس زبان هم هست ک از اونجا هم میتونی زبان بخونی

برا خودت برنامه بریز هفته ای دوتا فیلم و دو جلسه یا یک جلسه کلاس زبان ببین و تمرین کن

اگه لپ تاپ داری و علاقه به برنامه نویسی داری یه مدت کنار برنامه زندگیت یه تایم ثابت وقت بذار و برنامه نویسی یاد بگیر یا فوتوشاپ اینجوری بعد یه مدت میتونی موقعیت شغلی به دست بیاری که لازم نیست به خاطرش تایم زیادی بیرون از خونه باشی خیلیا با برنامه نویسی مهاجرتم میکنن و بورسیه میگیرن  

این همه چیزی بود که به ذهنم میرسید 

....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خب چرا ادمینی پیج های کاری قبول نمیکنی خیلی بهتر و راحت ترم هستی و درامدشم خوبه فق بگرد دنبال پیج هایی ک ادمین پاسخگویی میخوان نیاز به هنر خاصیم جز اجتمایی بودن و ارتباط خوب نداره

میتونی با فیلم دیدن زبان یاد بگیری یا تو یوتیوب قطعا تدریس زبان هم هست ک از اونجا هم میتونی زبان بخو ...

با خیلی از برنامه ها دارم زبان میخونم ولی نمیدونم در چه حد مونده زبانم دارم برنامه نویسی یاد میگیرم ولی چون لپ تاپ ندارم پیشرفت نمیکنم مرسی از راهنمایی ❤️