2777
2789
عنوان

یبار دیگه تایپک در مورد... 😡

250 بازدید | 26 پست

چهارمحال و بختیاری نزنین.. 

ی عده شل مغز سطحی نگر میان چرت و پرت میگن  عصابمون خورد میشه

شما ک نهایت جایی ک رفتی بقالی سر کوچتون بوده ازون سر دنیا راجب بختیاری و لر نظر نده نظرهم میدی محترمانه نظر بده 😤

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝

لر اصالت هست اصالت خریدنی نیست حالا لر هر جا فرق نداره 👌🏻🤛🏻🤜🏻

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرص نخور هر کی طبق تجربش گفته اونایی ک خوبی دیدن گفتن همه خوبن اونایی که بدی دیدن گفتن همه بدن .اصلا ب ذات طرف توجه نکردن ب قومیتش توجه کردن

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ

دقیقا

انقد عصابم خورد شده ی تایپکو خوندم 

دست از تعصبات وردارین..

مردم یک کشور بخاطر سیستم اون کشور اکثرا ی فرهنگ و رفتار دارن 

همه ی چیزیم..

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

تورکم ولی خیلی بختیاری ها رو دوست دارم خیلی آرومن🥺😍

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
دقیقا انقد عصابم خورد شده ی تایپکو خوندم 

ندیدم اگه میدیدم که...

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

چرا پروف منو تائید نکردن پس ولی مال تورو کردن

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
حرص نخور هر کی طبق تجربش گفته اونایی ک خوبی دیدن گفتن همه خوبن اونایی که بدی دیدن گفتن همه بدن .اصلا ...

درسته ولی میتونن نظرشونو محترمانه بگن

ن اندازه فرهنگگگ خودشوون

دست از تعصبات وردارین.. مردم یک کشور بخاطر سیستم اون کشور اکثرا ی فرهنگ و رفتار دارن  همه ی چ ...

داره میگه بی احترامی کرده متوجه هستی؟؟من خودم یه تایپک دیدم چنان به لرها بی احترامی کردن که...

دست از تعصبات وردارین.. مردم یک کشور بخاطر سیستم اون کشور اکثرا ی فرهنگ و رفتار دارن  همه ی چ ...

من هیچ قومی واسم فرق نداره همه  عزیزن ولی دلیل نمیشه یکی ب قومت توهین کنه ساکت بشینی 

واقعا مث اسفند رو اتیشم الان