2777
2789

طبیعیه؟؟دیشب هرچی شیرخوردبلافاصله بالا اورد امروز صبح هم نصفشوبالا آورد

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  
آروغ شو میگیری؟معمولا بچه ها یکم بد شیر میشن،دختر من ب راحتی شیر نمیخورد،مخصوصا واکسن چهار ماهگیش،هن ...

اصلا به آروغ نرسید تا خورد بالا آورد

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم ربطی به واکسن داشته باشه 

رفلاکس داره

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
فک نکنم ربطی به واکسن داشته باشه  رفلاکس داره

اخه از دیروز اینطوری شده قبلا نبود

از دیشب تا حالا تونسته شیر رو قورت بده یا کلا همه شو بالا میاره؟

نصف شب که پاشد شیرخوردبالا نیاورد فقط دیشب قبل خواب و امروز صبح

شما چیزی نمیدونین؟؟؟

نصف شب که پاشد شیرخوردبالا نیاورد فقط دیشب قبل خواب و امروز صبح

فک نکنم زیاد مهم باشه،چون میگی تونسته شیر رو بخوره،اگ تا عصر دیدی هیچی نمیتونه بخوره یا بازم بالا آورد ببرش دکتر

اصلا به آروغ نرسید تا خورد بالا آورد

پسر منم بعد از واکسن چهار ماهگی تا یه سه روز بالا میآورد بردمش دکتر 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عزیزم منم دخترم بعد واکسن دو ماهگی بالا می‌اورد بردمش بیمارستان دو تا آمپول بهش زدن و گفتن به یکی از ...

واقعا؟یعنی بخاطر واکسنه چون مدفوعش سبز شده از دیروز

پسر منم بعد از واکسن چهار ماهگی تا یه سه روز بالا میآورد بردمش دکتر 

عزیزم دکتر بردیش چی گفت؟

عزیزم دکتر بردیش چی گفت؟

گفت از عوارض واکسنه. وزن پسرم کم بود براش مولتی ویتامین خارجی نوشت و کلسیم داد که کاملا بی ربط بود چند روز مراقب بچت باش خوب میشه فقط اگه تب کرد قطره استامینوفن بده بهش 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍