2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلهه خیلی دیدم تاثیرشو

برا چی خوبه؟ 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
تاثیر دارهط؟

وضو بگیر رو ب قبله 

ی کاغذو خودکار بردار بنویس

سه تا 

یکیشو بزار توو کیف پولت همراهت باشه همیشه

یویشو بزار توو اتاقت بین لباسات

یکیشم بزار توو ی گوشه پذیرایی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
برا چی خوبه؟ 

برای چشم زخم 

باطل کردن سحرو جادو 

توو باغجه خونمون دعا پیدا کرد ابجیم 

دعارو ک باز کردیم اسم منو نوشت بعد زاده اسم مادرم

مام انداخاینش دستشویی طبق توصیه نی نی سایتا 

خلاصه من سردرد بی دلیل داشتم دکترو چکابم بارها رفته بودم

ولی بی دلیل بود 

از وقتی ک یکی بهم گفت حرز بنویس 

سردردم برطرف شد و دعوا جدلم از خونمون رفت

من بی دلیل با بقیه دعوا میکردم 

عزیزم تو کمد بزارم یا جلو در اتاق بزنم؟ به خودم چی گردنم نزارم؟

نه گردنت نمیخواد

توو کیفت بزار ک هر جا میری کنارت باشه

درمورد کمد یا جلو در اتاقت هرجا تونستی بزار

من بین لباسام توو اتاقم گذاشتم

یکیشم زیر مبلمون گذاشتم ک پذیرایی مهمون میاد

نه گردنت نمیخواد توو کیفت بزار ک هر جا میری کنارت باشه درمورد کمد یا جلو در اتاقت هرجا تونستی بزار ...

وای مرسی که گفتی من پارسال نوشته بودم اتاق زدم ولی نمی‌دونم چیشد برداشتم حتما مینویسم دعا کن وسواس فکریم خوب بشه حسود دورم زیاده

وای مرسی که گفتی من پارسال نوشته بودم اتاق زدم ولی نمی‌دونم چیشد برداشتم حتما مینویسم دعا کن وسواس ف ...

خوب میشه این دعا عالیه 

برای چشم زخم  باطل کردن سحرو جادو   توو باغجه خونمون دعا پیدا کرد ابجیم  دعار ...

عه، خونه ماهم خیلی دعوا میشه چند بار داداشم زده گلدونارو شکسته منم خیلی عصبی میشم جدیدا با کل خانواده دعوام میشه هفته ای یه بار،میونه من و داداشم با خانواده اصلا خوب نیست، بنظرت با حرز برطرف میشه؟

داداشمم خیلی رفیق بازه اگه خوب باشه به مامانم بگم بگیره

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

یه پیج بود تو اینستا هنوز برام نیورده ولی ۴۸۰ بود 

داد ۳۷۰ 

۱۱۰ تومن تخفیف 

من خریدم 

البته هنوز نیورده 

ولی خب قیمتش این بود 

یه جا دیگ هم ۵۳۰ 

یه جا دیگ ۵۸۰ 

قیمتا حسابی بالاس 

البته با نقره هسا بدون نقره کمتره