2777
2789

خواهرمنم حرفشو قطع کرده و نزاشته طرف ادامه بده.الان ناراحته میگه بهش بی احترامی کردم احتمالا داشته خواستگاری می‌کرده ازم.نظر شما چیه ؟

خواستگاری کرده؟

خواهرم خیلی ازش خوشش میاد حالا چیکارکنه؟

چرا خواهرتو جو گرفته😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یه کلمه خوشش اومد ؟ بعد اگر اینطور بود خب چرا حرفشو قطع کرد 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

یاد به خاطره از خودم افتادم نو جوونیم آنقدر مغرور بودم پاچه هر کی که طرفمو نگاه میکرد می‌گرفتم یه روز تو خیابون میومدم یه آقای بور خوش تیپی گفت میشه وقتتونو بگیرم به سوال دارم اگه بگی نه همین الان میرم منم محکم گفتم نه اونم واقعنی پشتشو کرد به منو رفت هنوزم پشیمونم😂😂😂

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری