2777
2789
عنوان

مچاله شدم نو این زندگی

57 بازدید | 7 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته....از خدا از سرنوشتم...از این همه تلاش کردنو نرسیدن.از وقتی یادمه خودم سختیای زندگیمو میکشم...پول ترمم.پول دکترم...واسه همه اینا دنگ میدادم تا شوهرمم یکمشو بده...حتی کارت عروسی از فامیلام میومد استرس میگرفتم شوهرم اذیتم میکردم که پول کم میدم یا اصلا نمیدم...اون موقع ها درامد نداشتم..از نظر مال خیلی تحقیر میشدم...خیلی...جوری که شاید کسی باورش نشه..بیرون میرفتم با منت ۳۰هزارتومن کارت به کارت میکرد واسم.تا پارسال.حصرت اینکه واسه بچم چیزی بخرم رو داشتم.وضع مالیشم خیلی خوبه.کم کم الان ۲۰۰ مییون فقط نقدی داره چند تا زمین داره و ویلا داره و...خیلی کتک خوردم ازش...منو بیرون میکرد کلیدارو میگرفت ازم...الکی دور میزدم چون کلید نداشتم میموندم تا برگرده برم جلوی در بگیرم منت کنم رام بده...الان بچه دارم.کلید خونه رو نمیگیرع...ولی کارای بدتر میکنه...اصلاااا محبت نمیکنه.اصلا...نه بغلی نه بوسی...اینقدر محتاج محبت شدم ‌که یکی از همکاران بم گفته جان من الان چند روزه فکرم مشغولشه....خاله زنک بازی داره.بریم سمت فامیلای من واسم کوفت میکنه...گذشت نداره تو هیچی.غذا یکم شور شه دعوا راه مینداززه.الانم قهریم نیومده خونه.

خیلی تنهام....بعضی وقتا که میشینم فک میکنم خودم مقصر بودم این قدر گذشت کردم...کتک خوردم فرداش اشتی کردم...هر وقت خوبیم میخوام از سرو کولش بالا برم....به کارام فک میکنم از شخصیت خودم بدم میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم و بیش همه میدونن ما مشکل داریم.

مشکلات هی هست ..هیچ کسیو ندیدم بی مشکل ..فقط پدرت ومادرت ازت حمایت میکنن ک جدا بشی یا نه ..اگر واقعا پشتتن جدابشی بهتره ولی از طرفیم بچه دارین ..بچتم گناه داره 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
مشکلات هی هست ..هیچ کسیو ندیدم بی مشکل ..فقط پدرت ومادرت ازت حمایت میکنن ک جدا بشی یا نه ..اگر واقعا ...

برگردم شاید قبول کنن ودی بعد یه هفته سرکوفتای مادرم شروع میشه...شهر کوچیک...فامیلای بدجنس که فقط از بدبختی بقیه خوشحال میشن.برادر مجرد...ناراحتی قلبی پدر..دوتا شوهر خواهر که منتظر اتو هستن تا اونا هم دم در بیارن...