2777
2789
عنوان

کمک برای فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 24 پست
بیشتر باهاش وقت بگذرونید مثل دوست باشبد براش 

ممنون از راهنمایی 

راستش بعضی وقتا انقد شلوغ میکنه اصلا حوصله ای برام نمیزاره براش وقت بزارم ولی سعی میکنم بیشتر وقت بزارم براش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنمایی  راستش بعضی وقتا انقد شلوغ میکنه اصلا حوصله ای برام نمیزاره براش وقت بزارم و ...

اگر شما هم بخاین لج کنید اون راه دراوردن لجتون رو زود پیدا میکنه بچه ها تو این سن مغزشون مثل نوار خام هست زود یادمیگیرن باهاش بازی کنید کتاب بخونید براش صحبت کنید نظرشو بپرسین بزارین بفهمه شما کنارش هستین 

اگر شما هم بخاین لج کنید اون راه دراوردن لجتون رو زود پیدا میکنه بچه ها تو این سن مغزشون مثل نوار خا ...

ممنون از راهنمایی 

براش کتاب میخونم بازی می‌کنیم بعضی وقتا انقد خوب میشه ولی بیشتر اوقات اخلاقش مثل توضیحاتی که دادم هست 

علاقه ای هم به باشگاه رفتن یا کلاس رفتن نداره

ممنون از راهنمایی  براش کتاب میخونم بازی می‌کنیم بعضی وقتا انقد خوب میشه ولی بیشتر اوقات اخلاق ...

از علایقش بپرسین چی رو دوست داره چی نه چی اذیتش میکنه کم کم دستتون میاد خلقیاتش و بهتر میتونید کنار بیاین 

ممنون قرص هم دردسر داره میگن آسیب میزنه

اگر مشکل داشته باشه بچه خدایی نکرده قرص ندادنش ضرر بیشتری داره چون هرچی بزرگتر میشه غیرقابل کنترل تر میشه ببخشید گلم نمیخوام دلت رو خالی کنم اما اون دوست منم مقاومت کرده بود و دیر دارو داده بود الان بچش ۱۰ ساله است و نمیتونه جمعش کنه من ب بچم از ۲ سالگی دارم دارو میدم و روند بهبود رفتاریش رو دارم میبینم الحمدلله 

حالا شما ببر ی چک بکن شایدم اصلا هیچیش نباشه و فقط شیطنتش زیاده

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع