2777
2789
واسه داییم اومدیم زن بگیریم دختره خوشکل یکم تپل بود گفت از زن چاق متنفرم وقتی میبینمش حس میکنم بو می ...

ربطی به بو نداره😑😐 دخترداییم ۲۰ کیلو اضافه وزن داره همیشه بهم میگه با اینکه چاقم ولی زیاد عرق نمیکنم

منمم اولش مثل داییت فکر میکردم

ولی همه‌چاقا اینطور نیستن

یکم تپل یعنی حدودا چقدر اضافه داشت؟

داییت اخرش اونو گرف لاغر کرد؟

از 

من دوبار کاهش وزن نسبتا زیاد داشتم 

یبار تو ۱۳ سالگیم از ۶۶ شدم ۵۴ (قد ۱۵۹)

یبار تو ۱۷ سالگیم از ۶۲ شدم ۴۸ (قد ۱۶۹)

بار اول بخاطر مامانم بود که بزور منو برد متخصص تغذیه..

بار دوم خودم به شدت به خودم گرسنگی میدادم چون یجورایی فوبیای چاق شدن گرفته بودم و فکر کردم بدترین چیز دنیاست 

الان نرمال تر رفتار میکنم ولی هنوزم برخوردایی که تو ۱۴ سالگیم بچه های مدرسه سر وزنم باهام داشتنو یادم میاد به شدت قلبم میشکنه.. 

یباررمیخواستیم روی تاب بشینیم تابه یکم لق میزد 

یکیشون گفت ما بشینیم اشکال نداره مشکل تویی:)) 

و مسئله اینجا بود من اونقدرا هم وضعم بد نبود…از من درشت هیکل تر هم بین جمع بود:))) 

بعد اون قضیه من تا مدت ها کوچکترین چیزی که میخوردم حتی یه تیکه شکلات..تا چند ساعت فقط ورزش میکردم:)) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به بو نداره😑😐 دخترداییم ۲۰ کیلو اضافه وزن داره همیشه بهم میگه با اینکه چاقم ولی زیاد عرق نمیک ...

اره بعضی لاغرا رو دیدم بو گربه مرده میدن ولی تصورش اونجوری بود.

نه دختره رو ک نگرفت یکم گردنش تپل بود و کمرش.خودمو میگم ب رگ غیرتم برخورد لاغر کردم 

بیهوده متاز، مقصد خاک است....
اره بعضی لاغرا رو دیدم بو گربه مرده میدن ولی تصورش اونجوری بود. نه دختره رو ک نگرفت یکم گردنش تپل ب ...

پس منی که ۱۵ الی ۲۵ کیلو باید کم کنم چی بگم؟🤣💔😐

فکر کنم همه پسرا درموردم خوب فکر نمیکنن😐

از 
من دوبار کاهش وزن نسبتا زیاد داشتم   یبار تو ۱۳ سالگیم از ۶۶ شدم ۵۴ (قد ۱۵۹) یبار تو ۱۷ ...

خیلیم اضافه وزن نداشتی

ولییی افرین به ارادت👏👏👏 وایی چقدر  شما به خودت سختی میدادی🥲

از