2777
2789
عنوان

با دانشگاه رفتن چیزی درست نمیشه 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 44 پست

دانشجو معلم می‌تونه کنکور بده؟

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر یکی بخواد یه ترم همزمان با دانشگاه برای کنکور مجدد درس بخونه ، روزای دانشگاه میشه ۲_۳ ساعتی درس ...

بله میشه تقریبا . چون کل هفته کلاس نیست ولی من اگه باشم این کارو نمیکنم چون دانشگاه خیلی از آدم انرژی میگیره و ممکنه شما اون طور که میخواید مفید درس نخونید

2805
بله میشه تقریبا . چون کل هفته کلاس نیست ولی من اگه باشم این کارو نمیکنم چون دانشگاه خیلی از آدم انرژ ...

شاید مجبور شم عزیزم وگرنه خودمم موافق نیستم 

دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم 

می‌خوام ترم اولو اینطور بخونم مثلا یکی از کتابهای کنکورو ببندم و بعد از بهمن تا کنکور مرخصی بگیرم و فشرده و جدی بخونم 

منظورت از انرژی ادمو گرفتن چیه عزیزم میشه واضح تر بگی 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
رشتتو دوس داری؟😍

عاشقشم 

فرهنگیانم البته قبول شدم ولی نرفتم اونم دوست داشتم ولی پرستاری یه چیز دیگه بود برام

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
سلام پایتون چطور بود پشت کنکور موندین و اینکه کلاس رفتین؟

تیزهوشانی بودم از وقتی مجازی شد عاشق شدم کلا مسیرم دوسال آخر عوض شد

درکل میخوام بگم از لحاظ پایه قوی بودم بله پشت کنکور بودم

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
2810