2777
2789

سلام.

دوستان من پسرم یکسالش شده امروز شش روز شده که اسهال شده و با فشار زیاد دفع میکنه پشتش زخم شده سه بار دکتر بردم تا حالا تو این چند سال و با وجود یک دختر شش ساله همچین چیزی رو ندیدم

هر چی میخوره پنج دقیقه نمیشه دفع میشه خیلی وضع بدی داریم تو خونه پوشک نمیشه کردش همه جای بدنش سوخته و قرمزه 

دلم براش میسوزه

کار از پودر o.r.s.گذشته چندتا دادم تا حالا ۱۴تا پدی لاکت دادم و.....داروهاش اخراشه ولی خوب نشدش بدتر شدش کار از موز دادن و ....هم گذشته هر چی هم شیرخشک میخوره دفع میکنه چند دقیقه بعدش 

اگه درمان قطعی دارید بگید ممنون 

نیلای

عزیزم از داروی گیاهی گز خوانسار پیدا کن کمیابه یکم به اندازه یه نخود درون آب خل کن بهش بده دفعه اول بهتر میشه ولی دو بار بهش بده 

خیلی مقویه 

داره دندون در میاره براش خوبه 

دکتر فایده نداره براش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر موقع میشوریش یه لایه پماد سوختنی بزن به پاش البته من سنجدم به پسرم دادم دکتر گفت بکن تو سوپش ولی من این مدلی دادم سه تا دونه سنجد رنده کردم البته پوست سفت رویشو نه بعد یه کم آب دادم بهش خوب قاطی کردم دادم پسرم خیلیییی تاثیر داشت 

سلام منم پسرم دوسال و هفت ماهشه،تب و لرز داشت بردم دکتر ،گف گلوش چرک داره بهش انتی بیوتیک داد و استامینوفن.

اومدیم خونه قبل خوردن انتی بیوتیک اسهال شد ،پی پی اش خیلیم بوی بد میده.

امشب دوباره بردمش،واسه تبش سرم زدن،ازمایش خون و ادرار و مدفوعم گرفتن ببینن عفونت داره یانه.

خاستم بگم خیللللللی دل دردع بچه ،همش گریه میکنه دلم دلم ،و همشم پی پی میکنه ،راه درمانی نداره(فک کنم دل درد ویروسی داره,واسع اسهالشم کیدی لاکت،او ار اس،زینک سولفات،کته و ماست میدم )

اگه شیشه شیر میخوره شیشه ایی بگیر قبلی رو بنداز دور. بی بی کر شربتشو بگیر بده. برنج و مرغ و سیب زمینی بده. پودر سنجد با ماست هم خوبه. ولی اگه قطع نمیشه عفونیه باید انتی بیوتیک بدی. فردا دوباره ببرش متخصص اسهال خطرناکه اب بدن بچه کم میشه

منم دخترم وقتی کوچیک بود همچین اسهالی گرفت که بعد از کلی این دکتر اون دکتر یه پزشک حازق گفت ،اسهالش ویروسی هست و تصلا نیاز به دارو نداره طول بیماری ده روزه هست و کلا دارو و سرم رو قطع کنید تا جایی که اشتها داره بهش غذا بدید وگرنه تصلا نمیخواد ،همین هم شد بعد دو روز اسهال قطع شد ولی کلی ضعیف و عصبی بود ، بعد چند مدت رسیدگی غذایی خوب شد