2777
2789
عنوان

از صب درد زایمانی دارم و‌ترشح صورتی چیکار کنم دردام‌منظم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست

انشاءالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی عزیزم 

از پله برو بالا پایین  اگه میخوای زایمان کنی یه جا ایستاده شو و به اندازه شونه هات پاهاتو باز کن و آروم آروم بشین پاشو کن رحمت کم کم باز میشه آروم آروم انجام بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ک باز میشه دوش آب گرم خیلی تاثیر داره  فقط زود نرو بیمارستان برار منظم شی بیمارستان د ...

دولتی 

اخه ترشحاتم از صب صورتی میترسم اتفاقی بیوفته 

از صبح هم‌روندش همینقدر منظم‌نشده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اسی جون نی نیت چیه ؟وزنش چقدر بود تو سونو

دختر 

اخرین سونو۳۶هفته بود ک۲۶۰۰بود

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
انشاءالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی عزیزم  از پله برو بالا پایین  اگه میخوای زایما ...

ممنونم 

انجام‌دادم هرچنددقیقه الان دراز کشیدم باز پاشم ادامه بدم

ترشح بود یا خیلی زیاد بود ؟

نه از صبح کلا ترشحاتم صورتی 

حجمشم هربار کم‌نیست

ولی دوروزه ترشحاتم‌زیاد شده امروز صورتی

اخه میگن باعث‌مدفوع نوزاد میشه میترسم اثر داشت برااتون

نوزاد مدفوع کنه و اذیت شه حرکاتش کم میشه 

تو هفتههای بالام کلا مدفوع کردن نوزاد تو شکم رایجه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35