2777
2789

بیاین یه روش پیدا کردن برای کم شدن این دعواها حتی گاها بدهنی های که بهم میکنن یا هرچی که باعث عصاب خوردی میشه ..

من جای تنبیه جریمه میکنم 

و روی حرفمم هستم ..

مسولیت بهشون میدم .مثلا میگم امشب باید ظرف های شام یا نهار شما جمع کنی ...یا اینکه جمع کردن اسباب بازی باتو..

یا اینکه (سوپر مارکتی نزدیک خونمون معمولا بچه ها میرن خرید همیشه هم سر این دعوا که کی بره )

حالا یکی جریمه ها همین که امروز اگه خرید داریم باید فلانی بره .

یا تخت یا جارو باید فلانی مرتب کنه (حالا هروقت که بتونه مهم نیس مرتب مرتب بشه )

کم کم ظرف شستن  غذا پختن هم یادشون میدم خودم راحت میکنم 😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

ولی نه شوخیه 

یکم مسولیت بدیم بچه ها بزاریم یاد بگیرن بزرگ شدن بدردشون میخوره حالا دخترا که زرنگن ..پسر بچه ها لوس نکیم که کار خونه فقط گردن مادرا ..خواهرا..و زنا هست ..

البته تشویقم دارن اگه حرف گوش بدن مثلا یه کارتون به دلخواه اونی که حرف گوش کرد یا چیزا کوچیک 

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر و دخترم سگ و گربه ان و تنها روشی که پیدا کردم اینه وقتی دعوا میکنن اصلا دخالت نمیکنم و کاریشون ندارم خودشون ۱ثانیه بعد دعوا همو بغل میکنن بازی میکنن  .اعصابمم راحتتر شده 

۴سال و خورده ای و ۲سال و خورده ای هستن

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

خبدعزیزم مشکل خیلیا اینجاست 

ک بچه کلا حرف گوش نکنه 

مثلا بچهای شما تبیه هارو انجام میدن و دفعه بعد کارشون تکرار نمیکنن 

شما بگین چیکار کردین ک بچهاتون ب حرفتون گوش میدن؟حالا چ تنبیه چ درحالت عادی 

و بچهاتون چندسالشونه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
پسر و دخترم سگ و گربه ان و تنها روشی که پیدا کردم اینه وقتی دعوا میکنن اصلا دخالت نمیکنم و کاریشون ن ...

دعوا خودشون که کاری ندارم ..ولی بعضی کارا رفتارا جریمه میشن  مثلا اگه حرف بد از دهنشون بیرون بیاد بهم بگن

.
خبدعزیزم مشکل خیلیا اینجاست  ک بچه کلا حرف گوش نکنه  مثلا بچهای شما تبیه هارو انجام میدن ...

گوش نمی‌ده منم به خواسته هاش گوش نمیدم اصلا ترویج صدا بزنه جوابش نمیدن 

..نه اینطوریم نیس ..

اگه رو  حرفت بمونی اصلا دلت نسوزه ..اونم مطیع میشه .

.
من دوقلو هستن تنبیه هم صد بار کردم مثلا به یکی میگم تو اتاقت جمع کن تو خونه رو ی دعوا جدید شروع میشه ...

همین بیخیال میشی اونا هم فهمیدن بلدن چکار کنن ..یکم سخته اولش ولی درست میشن 

.
همین بیخیال میشی اونا هم فهمیدن بلدن چکار کنن ..یکم سخته اولش ولی درست میشن 

دوقلوهای بزرگم اصلا اینجوری نبودم اصلاااااا 

این دوتا شدن بلای جونم هر چی روانشناس هم میبرم درست نمیشن به طور مثال شوهرمو که میبوسم ی دعوای بزرگ درست میکنن ک باعث جلب توجه برای بچهای بزرگمم میشه و اونارو هم حساس کردن یعنی من ابدا و همچین شوهرم ابدا جرئت نداریم پیش اینا ی ذره بهم محبت کنیم

دوقلوهای بزرگم اصلا اینجوری نبودم اصلاااااا  این دوتا شدن بلای جونم هر چی روانشناس هم میبرم در ...

منم بوس میکنم واونا بد نگاه میکنن ..من بهشون همون لحظه توضیح میدم میگم خب همینطور که تورو دوست دارم بوست میکنم ..باباتون دوسدارم .

کسایی که هم دوسدارم اینجوری بهم محبت میکنن اصلا هم زشت نیس .

چند بار تکرار کن اون عادت کنه نه شما لزوما اونحوری که بچتون میپسنده

.
دعوا خودشون که کاری ندارم ..ولی بعضی کارا رفتارا جریمه میشن  مثلا اگه حرف بد از دهنشون بیرون بی ...

اره منم جریمه میکنم و چون میدونن شوخی ندارم کمتر کار بد میکنن . چون یه بار تفنگ پسرمو شکستم انداختم دور یه بار توپشو پاره کردم خودشون میدونن وقتی تهدید کردم قطعا عملی میکنم برای همین حواسشون هست

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت