سلام . جریان از این قراره که جاری بنده از اوناست که جاریشو در هر حالتی غریبه میدونه و تو این چند ساله من هیچ گونه رفتار صمیمانه ای ازش ندیدم البته چون که با مادرشوهرم فامیله اونو بیشتر تحویل میگیرن حالا بعد 10 سال که هیچ وقت نخواست صمیمی شه و اصلا نمیدونه شماره من چنده من به موبایلش زنگ زدم و دعوتش کردم مهمانی مفصل گذشت تا اینکه چند وقته پیش تولد پسرم بازم دعوتش کردم و خانوم بی خبر منو قال گذاشت نیومد بعده دو روز اس داد و یه بهونه الکی ... من تا الان جوابشو ندادم .. به نظرتون همین طور ادامه بدم یا ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جواب نده،دفعه ى بعدم ديگه دعوت نكن.فكر ميكنه كشته مرده ى رابطه با اونايى.تو فاميل ديدم كه ميگم شما از سر محبت و دور هم بودن فاميل دعوت ميكنى اونا فكر ميكنن چقدر مهمن هى تاقچه بالا ميزارن.
بله ایشون کلا نژاد پرست هستن و اصرار عجیبی دارن که مخصوصا جلوی بنده لی لی به لا لاش بذارن تا حرص بدن ...
ماله همینه دیگه اونم آزادانه با شما بد رفتاری میکنه!! منم مادرشوهرم و خواهرشوهرام خیلی باهام بدن! ولی هنوز برادرشوهرم زن نگرفته! هنوز نیومده جاری رو میزنن تو سرمن!! همش میگم خداکنه کسی باشه شعور برسه و هم کاسه اونا نشه !