2777
2789

ببین تب نداره یا استفراغ ؟؟؟

سینه و شکمش رو ببین از این دونه ها نیس؟؟؟ اگه هست شاید آبله مرغون باشه

اگه هم نیس شاید یه چیزی نیشش زده

براش پماد کالامین بزن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تب نداره یا استفراغ ؟؟؟ سینه و شکمش رو ببین از این دونه ها نیس؟؟؟ اگه هست شاید آبله مرغون باشه ...

نه سینه و شکم و کمر نزده. 

بچم الان دوهفته اس غلت میخوره ممکنه بخاطر پرز قالی اینجور شده؟ 

نه سینه و شکم و کمر نزده.  بچم الان دوهفته اس غلت میخوره ممکنه بخاطر پرز قالی اینجور شده؟  ...

ممکنه

حالا با صابون بشور براش خشک کن پماد بزن و جوراب نخی بپوشون ببین بازم اینجوری میشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
سلام عزیزدلم خوبی نیستی کم پیدایی نگرانت بودم🥺

سلام عشقم فدات بشم من 😍😍😍😍😍

هستم عزیزم فقط کمی حس کردم دارم معتاد سایت میشم سعی میکنم هر روز نیام 

مثلا یک روز در میون میام 😆

تو خوبی عزیز دلم ؟😍😍😍😍

سلام عشقم فدات بشم من 😍😍😍😍😍 هستم عزیزم فقط کمی حس کردم دارم معتاد سایت میشم سعی میکنم هر روز ن ...

عزیزدلمییییی اره بخدا منم معتاد شدم

چطوری وابستگی مو کم کنم🥺

مرسی که هستی 

♥️♥️♥️

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلمییییی اره بخدا منم معتاد شدم چطوری وابستگی مو کم کنم🥺 مرسی که هستی  ♥️♥️♥️

خیلی سخته لامصب 

من اول اینجوری نبودم ولی یه روز به خودم اومدم دیدم در روز کلی از وقتم رو تو این سایت هستم 🤕

ولی بیا قبول کنیم جز ضرر هیچی نداره این وابستگی 🤕

عزیز دلمی که😍😍😍😍

خیلی سخته لامصب  من اول اینجوری نبودم ولی یه روز به خودم اومدم دیدم در روز کلی از وقتم رو تو ا ...

اره بخدا منم🥺🥺🥺

باید منم یکروز درمیان بیام

ممنونم که آگاهم کردی 😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810