2777
2789
عنوان

چطوری با نی نی سایت اشنا شدید؟؟!؟😆😆😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 112 پست

سه ماهه حامله بودم 

خونریزی داشتم

شوهرم همش از اینترنت متن پیدا میکرد و برام میخوند که چیکارا باید بکنیم 

عملا می خواست بگه همچین اتفاقی می افته

خب 

شوهرم ادرس سایت رو بهم داد کلی جواب می توننستیم از توش در بیاریم

خودایا شکور.بوچ بوچ😙😚😘😍

دوستم بارداری پوچ داشت و سوالش این بود علتش چیه و ایا دوباره باردار میشه؟منم سرچ کردم و به نی نی سایت رسیدم یعنی یه تاپیک قدیمی برام باز شد،یه مدت خواننده خاموش بودم بعدم که عضو شدم،بنظر من مهم اینه ادم از ابزارهایی که در دسترسش هست چطور استفاده کنه من خیلی وقتا داغون بودم خیلی وقتا خاجت داشتم همینجا دوستانم دعا کردن کمکم کرذن حالم خوب شذه،

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار پریودم چل روز طول کشید

بگین خب😆😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

دنبال یه جایی واسه درد و دل میگشتم.... از غم و غصه و ناراحتی در آستانه ترکیدن بودم ک یهو اینجارو پیدا کردم

ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﭼﺮﺍ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﻦ ﻧﻤﯿــــــــﺎﺩ ؟؟😎😎ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﺑﯿﺎﺩ😂😂 !!!ﺍﻻﻧﻢﺍﯾﻨﺠﺎﺱ !!😐.. ﻣﺛﻞ ﺍﻧﺘﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﮕﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ😂 ﺳــﻼﻡ ﮐـﻦ خاله ها ببیننت😝😝

اولش با بی بی فیس اشتا شدن و عضو شدم ولی سر درنیوردم ازش بعد اومدم اینجا عضو شدم ولی تایید نشد کاربریییم یه مدت نیوندم فقط تاپیکا رو میخوندم بعدشم دوباره عضو شدم 

درمورد هرچی سرچ میکردم نی نی سایت می اومد 😂بعضی پست هارو میخوندم میخواستم جواب بدم نمیشد دو سال قبل دو باری خواستم عضو بشم نمیشد  شماره تلفنمو قبول نمیکرد بعد که شماره جدید گرفتم قبول کرد شمارمو عضو شدم 🤔

سه ماهه حامله بودم  خونریزی داشتم شوهرم همش از اینترنت متن پیدا میکرد و برام میخوند که چیکارا ...

باریک الله به این همسر

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
درمورد هرچی سرچ میکردم نی نی سایت می اومد 😂بعضی پست هارو میخوندم میخواستم جواب بدم نمیشد دو سال قبل ...

آره لامصب دایر المعارفیه واسه خودش😂😂😂😉

خیلی سال پیشـ مجرد بودم یه موضاعاتی سرچـ میکردم نی نی سایت میومد کم کم خاموش میخوندم همیشه. تا اینکه یه مدت یه سوال داشتم میخاستم عضو بشو خیلی سخت بود کاربریم تایید نمیشد. یه مدت بیخیال شدم دوبازه دس به کار شدم که این کاربریم تایید شد

سال ۸۷ با سکسکه بچه داداشم به اینجا رسیدم  اون موقع بیابون بی اب و علف بود 😁😁😁

پس شما حق اب و گل داری😆😆😆

از سال ۹۱ من اولش خواننده خاموش بودم بعد عضو شدم یه مدت کاربریم رو فراموش کردم دوباره خاموش شدم و دوباره عضو شدم 

ولی کلا بخاطر بچه بود از اول وتا الان😂😂😂

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

من اولین بار سال 86 برای بارداری نیاز به اطلاعات داشتم که سرچ کردم و نی نی سایت اومد. اون زمان تبلت و لپ تاب و موبایل اندرویدی نبود... با اون کامپیوتر کیس دارا میومدم و نظرات رو میخوندم اما تا سال ۹۲ ثبت نام نکردم.... کلا اخلاقم اینطوریه که خیلی دیر اعتماد میکنم و دیر گرم میگیرم... از اینجور ارتباطات هم خوشم نمیومد.....

تا اینکه سال ۹۲ برای آزمون آرایشگری مدل میخواستم... چون تو شهرم غریب بودم ...اومدم ثبت نام کردم برای پیدا کردن مدل