2777
2789

دخترم 1سالشه وقتی میخواهم توحموم   سرشوبشورم   نمیزارهانقدرگریه   میکنه جیغ دادمیکنه   که نصفه میشورم   چکارش کنم اینو

. خدایا شکرت. برای سبزشدن دامن همه منتظرا صلوات بفرستید(اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»)

دختر منکه الان چهارسالشه هنوز همینجوره..عاشق حمام و اب بازیه ولی دست به شامپو که میشم چنان داد میزنه که همه خبر دار میشن...میگه وای کمک یکی منو نجات بده بابا منو نجات بده کمکم کنین  

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا 

کلا همش لباسشو میده بالا ببرمش حموم 

تو نوزادیشم چشم سفید تو حموم صداش در نمیومد مامانم هی میگفت نکنه خفه شده دور ازجون 😁😁😁

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

گریه واسه یه دقیقه اشه. چنان جیغای بنفشی میکشه که تاحالا شانس اوردم به جرم کودک آزاری دستگیرم نکردن  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من دخترم عاشق حموم بود ولی یه بارمادرشوهرم بردش یههویی اب ریخته روچشاش الان4ساله توحموم اینقدرسلیطه بازی درمیاره 

میگه تومیخوای منوبکشی تومنودوست نداری 

موهاشم بلند تاجای کمرش حیفمم میادکوتاه کنم 

میترسم ازروزی که فقر وفلاکت ودزدی ازبیت المال درجامعه عادی شود وموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان که زیرروسری است یابیرون ان

اما پسر داداشم از وقتی میفهمه قراره بره حموم عزاداری رو شروع میکنه تاااا وقتی لباس بپوشه 😁😁😁😁 عمه دورش بگرده

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
من بچه ندارم نمیدونم    

ای جونم خدا یه جیغ جیغوشو بهت بده عزیزم  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

منم تازه   ازحموم اومدیم   آب بازی میکنه بدنشومیشورم   اماموقع سرش   دیگ نمشه تحملش   کرد

. خدایا شکرت. برای سبزشدن دامن همه منتظرا صلوات بفرستید(اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»)
2810