2777
2789
عنوان

خانما شماهم وقتی بچهاتو میبریدحموم موقع سرشوستن گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 32 پست
اما پسر داداشم از وقتی میفهمه قراره بره حموم عزاداری رو شروع میکنه تاااا وقتی لباس بپوشه 😁😁😁😁 عم ...

ای جونم لیلا چه عاشق برادرزادتی 

خداحفظش کنه

ولی من ازعمه شدن میترسم شغل سختیه  

میترسم ازروزی که فقر وفلاکت ودزدی ازبیت المال درجامعه عادی شود وموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان که زیرروسری است یابیرون ان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما پسر داداشم از وقتی میفهمه قراره بره حموم عزاداری رو شروع میکنه تاااا وقتی لباس بپوشه 😁😁😁😁 عم ...

اخی عزیزم .خدا حفظش کنه

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
وای خیلی اذیت میکنه بااینکه ۴ سالشه

والا دختر منم تا 4 سالگی خیلی اذیت میکرد الان دیگه یاد گرفته موقع آبکشی سرشو بلند میکنه دیگه آب زیاد رو صورتش نمیریزه خوب شده دیگه.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
منم تازه   ازحموم اومدیم   آب بازی میکنه بدنشومیشورم   اماموقع سرش   دیگ نمشه تح ...

کلاه حموم براش بگیر.هرچند استفاده ش برا من یه کم مشکله.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

دخترکوچیکم یه سال ونیمه ش عاشق اب بازی امروز وان روپرکردم عروسک ریختم براش هواگرمه بازی کنه 

یه دفعه ای دیدم گریه افتاد حالا جیغ نکش کی بکش 

ترسیپم فکرکردم چیزی نیش زده نگاه کردم دیدم به نظرم نواب جیش کرده خودش ترسیده اب روعوض کردم با خاطرجمعی به اب بازیش ادامه داد 

میترسم ازروزی که فقر وفلاکت ودزدی ازبیت المال درجامعه عادی شود وموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان که زیرروسری است یابیرون ان
 ولی چرا جیغ جیغو گناه دارم    

واسه اینکه قدر این دوران رو بدونی  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من سه تابردارزادهاموداداشم   میبره حموم یکی   5سال یکی 2سال یکی 8ماه سه تاشون میبره حموم   فقدوسطی   یکم جیغ میزنه   بعدساکت   میشه   به   ترتیب   تحویل زن   داداشم میده  . اون سه   تا روهم   عین   این فسقل من نمیشن

. خدایا شکرت. برای سبزشدن دامن همه منتظرا صلوات بفرستید(اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»)

دخترمنم همینطوربودیک ماه پیش یه روزکه هواخوب بودتوی حیاط یه وان بزرگ راآب گرم کردم وگذاشتمش توش تاآب بازی کنه وهمینطورکاه بازی میکردمنم آب گرم روی بدنش میریختم اونم خوشش اومدکمکم خودش سرشا اوردزیرآب ومن هم بازی بازی بامامانم همونجاحمامش کردیم وبایه ظرف پرآب سرشاسشتیم اونم خوشش اومدبعداوردمش بیرون آب وبا آبکشیش کردم وهی آب ریختم روی سرش ازاون موقع هروقت میره حمام اول سرشامیبره زیرآب هرروزهم بهونه میگیره بره حمام

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

پسر من ۹ ماهشه تو حموم اردمه همیشه هم کلاه حموم میزارم که اب نره تو چشمش اذیت بشه.امااا خواهرشوهرم بچش ۸ماه از پسر من بزرگه.جیغایی میزنه موقع سر شستن که فرار میکنی😁

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

2810