2777
2789
عنوان

دوست ندارم دخترم زبان انگلیسی یاد بگیره....فرانسوی یا اسپانیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 94 پست

همه مخالفن  

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر دوست داري زبان ديگه بلد باشه به جز انگليسي دو سال بفرست انگليسي بعد فرانسه رو شروع كن عزيزم بره ...

سلام

شما میدونی این کلاس فرانسه چندسال طول میکشه یادگیریش؟؟؟

شنیدم شما کار بلدی😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
مثل اینه که بگی دوست ندارم بچم راه رفتنو یاد بگیره خیلی کلیشه ایه پرواز کنه بهتره

اتفاقا دخترم از دقتی یادم میاد رویاش پروازه.. خواب پرواز میبینه... 

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

خب چه اشکالی داره هر دو رو یاد بگیره

اصرارتون برای اینکه انگلیسی یاد نگیره عجیبه

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

چه خوب شد مطرح کردم... نظرات جالب و مفیدی  خوندم  

من؟! كار بلد؟ از كي شنيدي عزيزم؟

نمیدونم تو یه تا‌پیک در همین مبحث خوندم.

حالا یعنی هیچکس نمیدونه چقد طول میکشه؟؟؟😕😕😕

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
سلام شما میدونی این کلاس فرانسه چندسال طول میکشه یادگیریش؟؟؟ شنیدم شما کار بلدی😆😆

ولي ببين هر زباني بخواي ياد بگيري هيچ وقت تموم نميشه يادگيريش همواره در يادگيري هستي همين فارسي خودمون كه زبان مادريمونه من الان بعد از ٣٣ سال تازه بعضي چيزها رو ياد ميگيرم

ولي اگر به صورت پايه بخواي ياد بگيري در حد رفع نياز هاي روزانه فكر ميكنم يه سال كافي باشه بعد ادامه بده و كتاب هايي كه تدريس ميشه رو تموم كن فكر ميكنم ٥ سال زبان ببره

ولي ببين به كتب اكتفا نكن فيلم ببين 

آهنگ گوش كن 

حرف بزن 

به سي دي ها گوش بده كه لهجه ت هرچه بيشتر شبيه يكnativespeaker

بشه

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
نمیدونم تو یه تا‌پیک در همین مبحث خوندم. حالا یعنی هیچکس نمیدونه چقد طول میکشه؟؟؟😕😕😕

چه جالب 😊

گفتم بهت عزيزم توضيح دادم بخون

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
خب چه اشکالی داره هر دو رو یاد بگیره اصرارتون برای اینکه انگلیسی یاد نگیره عجیبه

اصراری ندارم ... الان انگلیسی ثبت نام کردم از هفته بعد باید بره.... به خاطر خصوصیات دخترم این فکر رو کردم... کلا به چیزای غیر معمول بین همسالانش  بیشتر علاقه نشون میده 

ولي ببين هر زباني بخواي ياد بگيري هيچ وقت تموم نميشه يادگيريش همواره در يادگيري هستي همين فارسي خودم ...

مرسی استاد😊😊😊

حالا لطفا بگین چیکار کنم دخترم از انگلیسی زود خسته نشه... کلاسهایی که میره چه ویژگی داشته باشه.... طولانی بودن ترمها و هی تکرار مطالب دلزدش نمیکنه؟