2777
2789
عنوان

خانواده همسرم گفتن طلاهاتو بفروش!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 50 پست
خوب همینه آدم نباید هرچیزی رو بگه من ۱۵۰ گرم طلا دلشتم فامیلای شوهرم رنگشم ندیدن

اخه طلا خریدم که بندازم واقعا یک درصدم فکر نمیکردم یهروز اینو بگن

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
طلا بفروشید برای برادر شوهر ؟ نوبر والا   لطفا انقدر رو به خانواده شوهر ندید  اصلا ...

اخه خیلی با جاریم و برادرشوهرم صمیمی هستیم 

😣😣😣واسه اون بگم نه بعدا نمیدونم چجوری باهاشون روبه رو بشم

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه پررو تا دیده دستت طلاس گفته بده.به نظرم یه نهبگو خودتو راحت کن تا یه عمر بشینی حرص طلاتو بخوری تا ...

مادرشوهرم گفت بگو نه  دیگه راحتی بگی اره دیگه همیشه باید بفروشی

شوهرمم میگه نه 

ولی خودم خجالتیم 🤧میگم که چجوری پس فردا تو روشون نگا کنم

از طرفی تازه خریدم خانواده خودم قطعا میگن طلات کو؟

اخه خیلی با جاریم و برادرشوهرم صمیمی هستیم  😣😣😣واسه اون بگم نه بعدا نمیدونم چجوری باهاشون ر ...

وای توروخدا سرمایتو بیخیال نشو نقدو نده نیفتی تو نسیه 

قاطع  بگو نه 

من برای شوهر خودم زندگی خودم فروختم اما بازم یادم میفتع حسرت میخورم 

میدونن همسرم خریده....

رک راست بگو راستش بعد چندسال طلا خریدم دوست ندارم بفروشم شرمنده اگه کار دیگه از دستم بربیاد کمکتون میکنم بدرک که ناراحت میشن یا قهر میکنن از الان ناراحت شدن بهتر از اینه بعدا بخاطر ندادن پول طلا جرو بحث کنی

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین