2777
2789
نصب کردم ۶ تومن وام داره. قسطهاش چندماهه و چقدره؟ اینم بدون ضامنه؟ چقدر طول میکشه بیاد توی حسابت؟ ای ...

بله کارت بانکی داره

بدون ضامن

فقط نمی‌تونید کارت به کارت کنید اما خرید اینترنتی و مغازه ها رو داره

۲۳ درصد سالیانه

یک ماه که گذشت از واریز وام، هفت روز مهلت پرداخت داره اگر پرداخت نشه طی شش ماه قسط بندی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله کارت بانکی دارهبدون ضامنفقط نمی‌تونید کارت به کارت کنید اما خرید اینترنتی و مغازه ها رو داره۲۳ د ...

شما جسارتا باهاش خرید اینترنتی انجام دادین؟ میشه به دستگاه کارتخوان کشید؟ حودم کارتخوان دارم

میخوام ببرم برگشتم اومدم شهرستان والا من شدم پرسنل سایپاهردیقه برا ماشین صفر دوماهه اونجام

والا من ماشینم ایراد نداشت اصلا 

شانس توا🤦🏼‍♀️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانوما، ما یه مقدار پول جمع کرده بودیم همسرم گفت بریم برات نیم ست بخریم، که کادوی روز زنت هم بش ...

عزیزم با قسمتی که به خودت رسیدی و روحیتو خوب کردی به شدت موافقم. اما همیشه یه مقدار از پولت رو پس انداز کن به صورت طلا. حالا اگه شوهرت خیلی راحت اهل طلا فروختنه مخفی بگیر. 

همسر من دوران عقد خیلی به هر مناسبتی برام طلا میگرفت البته به اصرار خانوادش😂 اما بعد از عروسی فقط یه پارسیان 300 سوتی بهم هدیه داده😒 اما خوبیش اینه که تو هیچ شرایطی رو فروش طلاها حساب نمیکنه و سعی میکنه با قرض و قسط بدهی هارو رد کنه. من از زمانی که با اینجا آشنا شدم تصمیم گرفتم خودم کم کم طلا بخرم اولش مخفی بود اما یواش یواش بهش گفتم و اونم کاری نداره اما شما حتما مخفی نگهدار

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام خانوما، ما یه مقدار پول جمع کرده بودیم همسرم گفت بریم برات نیم ست بخریم، که کادوی روز زنت هم بش ...

من  بودم کل پول می‌گرفتم تنهایی میرفتم طلای مورد علاقمو میخریدم استفاده میکردم لذت می‌بردم اما خب شما این مدلی ترجیح دادی مبارک باشه

من بودم کل پول می‌گرفتم تنهایی میرفتم طلای مورد علاقمو میخریدم استفاده میکردم لذت می‌بردم اما خب شم ...

ممنون گلم، آخه می‌دونم یه سال نمی‌ذاره بمونه اون طلاها، پارسال خونه خرید طلاهامو فروخت، پارسال ماشین، حالامیگه برنامه دارم سال بعد آپارتمان رو عوض کنیم و به طلا به چشم سرمایه گذاری نگاه میکنه

سلام دوستان

از اونجایی که دوست ندارم خرج الکی پولا رو بکنم مثلا برای خونه و لباس و خوراک .. ......

همه چی به اندازه و خوب میخرم

و پولایی رو پس انداز کردیم با همسرم

دیدم چند روزه بدون مشورتم حرفای قلمبه میزنه که میخوام این پولو به فلان کار .که اصلا نیاز نیس بزنم

گفتم با خودم محاله بزارم  برای اون چیزای الکی خرج کنی

و الان دندانپزشکی رفتم و گفت چنتا دندون عصبکشی دارین و روکششونم میدم

چون من نمیتونم مثل قبل پس انداز مخفی داشته باشم

الان پولایی که جمع کردیمو 

میبرم برای دندونای عزیزم خرج کنم

من اصلا اهل ولخرجی و اصراف و بریز بپاش نیستم

و پول پس انداز رو هر بار مگه برای دندونام ببرم 

مثبت اندیش😇

ممنون گلم، آخه می‌دونم یه سال نمی‌ذاره بمونه اون طلاها، پارسال خونه خرید طلاهامو فروخت، پارسال ماشین ...

خب عزیزم ایرادش چیه؟

ماهم طلا می‌خریم برای همین تغییرات 

خونه‌ی بزرگتر ماشین بهتر

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال